THY_Miles Smiles_Platinum

THY ile Garanti Bankası, İşbirliğine Devam Edecek

Türk Hava Yolları’nın (THY) sık uçan yolcu programı, Miles&Smiles, havayolu sektörünün en eski sadakat programları arasında yer alıyor.

İlk olarak 1 Temmuz 1989 tarihinde Frequent Flyer adı altında başlatılan Miles & Smiles, aradan geçen yaklaşık 30 yıllık süre içerisinde bir çok kez şekil değiştirdi.

Programın en önemli kilometre taşlarından bir tanesi, 29 Ekim 2000 tarihinde dikilmişti.

THY, Qualifyer ittifakından ayrılmasına paralel bir biçimde, Miles&Miles adı ile yeniden kendi sık uçan yolcu özel programını başlatmıştı.

Programda, Classic ve Elite olmak üzere ikili üye segmentasyonu uygulanıyordu.

Program dahilinde bir banka (Garanti Bankası) ile ilk kez işbirliğine gidilerek, Shop&Miles markalı kredi kartı çıkarılmıştı.

THY_Miles Smiles_Platinum

Ve THY ile Garanti Bankası arasında bundan 18 yıl önce başlayan işbirliğinin, 31 Mart 2023 tarihine kadar sürdürülebilmesi amacıyla bugün yeni bir sözleşme imzalandı.

Yeni dönemde belirli kriterleri sağlayan Miles&Smiles kredi kartı sahipleri, Türk Hava Yolları’nın dünyaca ünlü özel yolcu salonu, ‘Turkish Airlines Lounge Istanbul’a giriş hakkı ve daha az uçuş miliyle Classic Plus statüye yükselme gibi ayrıcalıklar da kazanacaklar.

Halihazırda Türkiye’nin gerçek anlamda üst segment ilk mil programlı kredi kartı olan Miles&Smiles, tüm bu fırsatları kart sahiplerine 2023 yılına kadar sunmaya devam edecek.

Ahmet Olmuştur: “2023’e Kadar Devam”

Türk Hava Yolları Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Olmuştur yenilenen anlaşmaya ilişkin yaptığı yorumda; “Türkiye’nin en büyük kurumsal değerlerinden biri olan Türk Hava Yolları, ülkemizin farklı sektörlerinde faaliyet gösteren başarılı markalarla gerçekleştirdiği değerli iş birlikleri ile çalışmalarını faal bir tempoda sürdürüyor.

Bu anlamda en kıdemli iş ortaklarımızdan biri olan Garanti Bankası ile 2000 yılında başlattığımız başarılı iş birliğimizi 2023 yılına kadar devam ettirme kararı aldık.

Başta değerli program üyelerimiz olmak üzere taraflara bugüne dek sağladığı faydayı önümüzdeki süreçte daha da katlayacağına inandığımız bu anlaşmanın her iki kurum için de hayırlı olmasını diliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Işıl Akdemir Evlioğlu: “18 Yıllık Ortaklık”

Yenilenen anlaşmayla Garanti Bankası’nın kredi kartı pazarındaki liderliğine devam edeceğini belirten Garanti Ödeme Sistemleri (GÖSAŞ) Genel Müdürü Işıl Akdemir Evlioğlu ise şöyle konuştu;

“Garanti Bankası ve Türk Hava Yolları, 18 yıldır stratejik ortaklıklarını sürdürerek, Türkiye’nin ilk üst segment ortak markalı havayolu kredi kartını yaratmanın gururunu yaşıyor.

İki kurumun Miles&Smiles kredi kartıyla devam eden ortaklığı, oldukça prestijli bir iş birliği oluştururken, kart sahiplerine de her geçen yıl daha da gelişen ve zenginleşen bir ayrıcalıklar dünyası sunuyor.

Müşterilerimize, yurt içinin yanı sıra yurt dışına da en çok uçuran kart portföyü olarak 2012 yılından bu yana yaklaşık 70 milyar mil kazandırdık. 70 milyar mil, 10 milyon yurt içi gidiş-dönüş veya 3 milyon Avrupa’ya gidiş-dönüş bilete denk geliyor.

Sadece 2017 yılında Miles&Smiles kredi kartı tarafından kazandırılan millerle, dünyanın çevresinde 425.000 km’lik tur atılmasını sağladık. Garanti Bankası’nın üst segment kredi kartı pazarındaki liderliğinde büyük rol oynayan iş birliğimizin 2023’e kadar devam edecek olmasından mutluluk duyuyoruz.”