AtlasGlobal_hostes_pilot

Atlasglobal, Sık Uçan Yolcu Programını Yeniledi

AtlasGlobal_hostes_pilot2015 yılının başında, “Hayallerin üstünde bir dünya” sloganı ile marka kimliğini baştan aşağıya değiştiren Atlasglobal Havayolları, yolcularına sunduğu uçuş programını da yeniledi.

“Atlasmiles” ismi ile üyelerine hizmet vermek üzere yenilenen programda konuklar, program ortağı havayolları ile yaptıkları uçuşlarından, alışverişlerinden, konaklama, araba kiralama ve daha pek çok harcamadan mil biriktirebiliyor ve kazandıkları miller ile ödül bilet almanın yanı sıra çeşitli ayrıcalıklı hizmet ve avantajlardan da yararlanabiliyor. 

Global alanda büyüme hedefleri kapsamında kurumsal kimliğinde girdiği değişim süreci ile havacılık sektöründe dikkatleri üzerine çeken Atlasglobal Havayolları, yolcularına sunduğu sadakat programını da yeniledi.

Bugüne kadar “Jetmil” olarak hizmet veren program, yenilenerek zenginleşen içeriği ve sunduğu ek avantajlar ile “Atlasmiles adıyla yolcuların beğenisine sunuldu.

Konuklarının seyahatini daha konforlu ve ayrıcalıklı kılmayı hedefleyen Atlasglobal’in yenilenen sadakat programı Atlasmiles, yolcularına eşsiz bir uçuş deneyimi sunuyor.

Atlasmiles üyeleri, Atlasglobal Havayolları ile yaptıkları uçuşlarından mil kazanıyor ve kendilerine özel geliştirilen fırsatlardan yararlanabiliyor. Program ortağı havayolu ile yapılan uçuşlardan, alışverişlerden, otel konaklamaları, araba kiralama ve daha pek çok program ortağından yapılan harcamalardan mil biriktirmek mümkün.

Atlasmiles, Bronze, Silver, Gold ve Platinum olmak üzere 4 çeşit üyelik alternatifi sunuyor.

Atlasglobal_Miles_atlasglobal_FFP_2015_segment

Programın giriş kartı olan Bronze üyelik 1.000 Hoşgeldin mili kazanma fırsatı sunarken, her üyelik çeşidi ayrıca farklı avantajlar sağlıyor.

Atlasmiles üyeleri uçuş yaptıkça, ön koltuk seçim ayrıcalığı, özel check-in bankosu, ekstra bagaj hakkı, pasaport kontrol sırasından hızlı geçiş, öncelikli boarding uygulaması, ücretsiz Business upgrade hakkı, havalimanı Lounge kullanımı ve daha pek çok ayrıcalık da kendilerinin oluyor.

Atlasmiles programı, üyelerine eksik mil satın alma, geçerliliğini yitirmiş millerini kullanma, mil kullanım sürelerini uzatma ve millerini transfer etme ayrıcalıkları tanıyor.

Atlasmiles Business, İş Dünyasını Uçuruyor

Atlasmiles’ın iş dünyasına özel tasarlanan  Atlasmiles Business üyeliği ile şirketler iş seyahatlerini daha kârlı, avantajlı ve ayrıcalıklı gerçekleştirebiliyor.

Atlasglobal’in küçük misafirleri de unutulmamış.

Atlasmiles’a üye olan çocuklar, kendilerine özel fırsatlar ve hediyelerle dolu Atlasmiles Junior Club üyeliği ile Atlasglobal’de eğlenceli bir seyahat geçiriyor.

Atlasmiles Gift

Atlasmiles üyeleri, hesaplarında biriktirdiği millerin dilediği kadarını, Gift karta aktarabiliyor ve istedikleri kişiye armağan edebiliyorlar.

Atlasglobal_Miles_atlasglobal_FFP_2015

Atlasmiles ile ilgili detaylı bilgi almak ve üye olmak için www.atlasmiles.com web sitesini ziyaret edebilirsiniz.