Atlasjet Atlasglobal

Atlasjet’in Kurumsal Kimliğinde Kökten Değişim

Türkiye’nin genç havayolu şirketlerinden Atlasjet, sürpriz bir kararla, kurumsal kimliğini değiştirdiğini açıkladı.

Şirket bundan böyle, Atlasjet yerine AtlasGlobal markasını kullanacak.

Bu kökten değişimin sebebi olarak, bundan böyle sadece Türkiye’nin değil, dünyanın da sayılı havayolu şirketi arasına girmenin hedeflenmesi gösterildi.

Atlasjet AtlasglobalLogosundan uçakların görünümüne, kurumsal kimliğinden vizyon ve hedeflere büyük bir değişim içine giren AtlasGlobal, bundan böyle yeni yüzü ile yolcularının karşısına çıkacak.

AtlasGlobal Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy, projenin ilk adımlarını attıklarını ifade etti.

Ersoy; “iki uçak ile başladığımız bu serüvene bugün 22 uçaktan oluşan global bir filoyla devam ediyoruz. Filomuzu yakın zamanda genişletmek ve destinasyonlarımızı yurtiçi ve dışında çeşitlendirmek için hazırlıklarımızı tamamladık.

Çok kısa zamanda bu gelişmeleri de paylaşıyor olacağız. Büyüme stratejimize paralel olarak artık sadece Türkiye değil, dünyanın farklı bölgeleri de radarımızda. Bu nedenle yola AtlasGlobal markasıyla devam etme kararı aldık.”

Büyüme hedefleri doğrultusunda değişime kurumsal kimlikten başladıklarının altını çizen Ersoy, “Bu değişime paralel olarak yeni reklam filmimiz de bugünden itibaren kanallarda yayınlanmaya başlayacak. Pazarlama stratejimizden uçaklarımızda sunduğumuz hizmet ve konfora kadar tüm süreçlerde müşterilerimiz bu değişimi deneyimleyecekler” diye ekledi.

Yeni kurumsal kimliği kapsamında AtlasGlobal’in web sitesi adresi de www.atlasglb.com olarak yolculara hizmet vermeye devam edecek.

Doğrusunu söylemem gerekirse, Atlasjet tarafından alınan bu radikal değişim kararı beni şaşırttı.

Yaklaşık 15 senelik bir geçmişi olan oturmuş bir markanın yerine tamamen yeni bir yüzle devam etmek, bakalım ne gibi sonuçlar üretecek?


Posted

in

Comments

One response to “Atlasjet’in Kurumsal Kimliğinde Kökten Değişim”