Singapore Airlines, İstanbul Hattında A350 ile Uçacak

Singapore Airlines, 1 Aralık 2019 tarihinden itibaren İstanbul uçuşlarını (SQ392/SQ391) Airbus A350-900 tipi uçaklarla gerçekleştirmeye başlayacak.

Singapore Airlines’ın A350-900 tipi uçaklarında Business Class’ta 42, Premium Economy Class’ta 24 ve Economy Class’ta 187 olmak üzere toplam 253 koltuk bulunacak.

Daha yüksek tavanlar, daha geniş pencereler, ekstra geniş gövde, daha fazla alan ve konfor sunmasının yanı sıra uçağın ışıklandırması jetlag etkisini azaltacak şekilde tasarlanmış.

A350-900 ayrıca, en yeni Thales AVANT uçak içi eğlence sistemiyle donatılmış.

Yolcular, Singapore Airlines’ın daha kişisel bir kullanıcı deneyimine ve navigasyon seçeneklerine sahip yeni kullanıcı arayüzüyle tasarlanan myKrisWorld kişiselleştirilmiş uçak içi eğlence sistemini (IFE) artık daha da iyi kontrol edebilecek.

Yolcular tercihlerine ve izleme geçmişlerine göre içerik önerileri alırken KrisFlyer üyeleri, içerikleri işaretleyip kaldıkları yerden devam edebilmenin yanı sıra sonraki uçuşları için tercihlerini ve oynatma listelerini kişiselleştirebilecek ve kaydedebilecek.

KrisFlyer üyeleri ve Business Class yolcular ayrıca ekstra uçak içi eğlence içeriği seçeneklerine de erişebilecek.

Uçuş öncesinde SingaporeAir mobil uygulamasından oynatma listelerini seçerek bu deneyimi tamamlayabilecek olan yolcular, Near-Field Communication (NFC) aracılığıyla kişisel elektronik cihazlarını uçaktaki sistemle eşleştirerek bu seçimlerini myKrisWorld’e aktarabilecekler.

Dahası, yeni A350-900’de yolcular yüksek hızlı uçak içi Wi-Fi bağlantısına da erişebilecek.

Business Class yolcuları ve PPS Club üyeleri, kullanım hüküm ve koşullarına tâbi olarak ücretsiz Wi-Fi keyfi sürebilecek.

Business Class

Stelia Aerospace tarafından üretilen yeni uzun mesafe Business Class koltuklar, her yolcu için doğrudan koridora erişim sağlamak amacıyla öne doğru 1-2-1 şeklinde kademeli olarak yerleştirildi.

Business Class yolcular, her biri 76 inçlik tamamen düz birer yatak olabilen koltuklar sayesinde en kısa uçuşlarda bile rahatça dinlenebilecek. 26 inç genişliğe sahip koltuklar, yükseltilip alçaltılabilen hareketli kol dayanaklarına sahip.

İster yalnız ister birlikte seyahat edin, koltukların ortasında yer alan ayarlanabilir bölmeler, bireysel tercihlerinize uygun kişisel bir gizlilik düzeyi sunuyor.

Yolcular ayrıca kişisel eşyalarını koyabilecekleri geniş bir alan, güç kaynağına ve USB girişlerine sahip bir business paneli, ışık yoğunluğu ayarlanabilen entegre bir okuma ışığı ve tam yüksek çözünürlüklü 17 inç dokunmatik ekran gibi özelliklerle daha iyi bir seyahat deneyimi yaşayabilecek.

Premium Economy Class

Geniş ve özel, 2-4-2 şeklinde konumlandırılmış bir kabinde yer alan Premium Economy Class koltuklar, daha fazla konfor sağlamak için 19,5 inç genişliğinde tasarlandı.

Koltuğunuzda bacaklarınızı ve ayaklarınızı dayamak için özel yerler bulunuyor.

En rahat kısa süreli uyuma pozisyonu için ise koltuğunuzu geriye yatırıp (8 inçe kadar) uzanarak 38 inçlik koltuk eğiminin keyfini çıkarabilirsiniz.

Koltuğunuzda iki adet USB girişi ve tamamen ayarlanabilen kişisel bir okuma lambasının yanı sıra elektronik cihazlarınızı şarj etmek için kullanabileceğiniz girişler ve güç kaynakları da bulunuyor.

Su şişeniz, dizüstü bilgisayarınız, kulaklıklarınız ve diğer kişisel eşyalarınız için özel olarak hazırlanan saklama alanları sayesinde ihtiyaç duyduğunuz her şeyi elinizin altında tutabilirsiniz.

Economy Class

3-3-3 şeklinde yerleştirilen her bir Economy Class koltuğunda, mükemmel konfor sağlayan ergonomik tasarımlı kontür sırt desteği ve boynunuzu destekleyen katlanabilir kanatlara sahip altı yönlü ayarlanabilir baş desteği bulunuyor.

Economy Class yolcuları ayrıca myKrisWorld’de yer alan 1000’den fazla film, TV programı, müzik ve oyun arasında gezinirken tam yüksek çözünürlüğe sahip kişisel 11,6 inç dokunmatik ekranlarında yaşayacakları geliştirilmiş eğlence deneyiminin de keyfini çıkarabiliyor.

Küçük kişisel eşyalar için depolama alanı, ceket askısı, USB girişi ve koltukta yer alan güç kaynağı, Economy Class yolcuların hoşuna gidebilecek diğer özelliklerden bazıları.