İstanbul Hub Semineri’nin Bu Yılki Konusu “Yolcu Deneyimi”

Özyeğin Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi tarafından dördüncüsü düzenlenen Hub Semineri’nin bu yılki konusu, İstanbul’daki havalimanlarındaki yolcu deneyimi.

İstanbul Havalimanlarındaki Yolcu Deneyiminin Bugünü ve Yarını üst başlığı ile yapılacak seminer, İstanbul’un Anadolu yakasında yer alan Özyeğin Üniversitesi Çekmeköy Kampüsü’nde 3 Mayıs 2018 tarihinde gerçekleştirilecek.

Etkinliğe gerek yurt içi ve gerekse yurt dışından konunun uzmanları katılarak, çeşitli sunumlar yapacak.

Bilindiği üzere halihazırda iki havalimanının bulunduğu İstanbul’da hizmet verilen yolcu sayısının 2019 yılında 100 milyonu aşması bekleniyor.

Frankfurt, Dubai ve Doha gibi Avrupa’nın ve Orta Doğu’nun büyük hub’larıyla kıyasıya bir rekabet içinde olan İstanbul’un rekabetçi avantajını sürdürebilmesi için yolcu deneyiminin özellikle ön plana çıkıyor.

Bu çerçevede İstanbul Hub Semineri’nde bu yıl, gerek mevcut ve gerekse önümüzdeki Ekim ayında hizmete girecek olan yeni havalimanındaki yolcu deneyimine ilişkin uygulamalar ve görüşler tartışılacak.

Nuria Fermoso (IATA Yolcu Deneyimi Müdürü), Güliz Öztürk (Pegasus Ticari Genel Müdür Yardımcısı), Dr. Konstantinos Kalligiannis,  Dato’ Azmi MURAD (ISG Yönetim Kurulu Üyesi), Arif Ali Gezmişoğlu (THY Yolcu Deneyimi Müdürü) ve Atilla Korkmazoğlu (Çelebi Yer Hizmetleri Direktörü), seminere katılacak olan konuk konuşmacılar.

Ayrıca Özyeğin Üniversitesi öğretim görevlisi Luis MARTIN-DOMINGO‘nun yönetiminde bir de panel yapılacak.

Her yıl organize edilen seminere öğrenciler de katkıda bulunuyor.

Seminerde İstanbul’daki hava taşımacılığının gelişimi her yıl düzenli olarak tartışılarak, İstanbul’un bir havacılık merkezi olmasına katkıda bulunan etmenler farklı açılardan değerlendiriliyor.

Katılımın ücretsiz olduğu etkinliğe www.istanbulhub.org adresi üzerinden kayıt olabilirsiniz.

Havayolu 101 olarak biz de sivil havacılığa meraklı herkesi İstanbul Hub Semineri’ne katılmaya davet ediyoruz.