KLM Miami Party 2011

KLM’in Miami Kampanyasında Yeni Boyut

Bundan bir süre önce Twitter üzerinden yayılan bir kampanya sonucunda KLM, Miami’deki müzik festivali için ilave özel sefer düzenleme kararı almıştı.

Görünen o ki KLM, bu fırsatı değerlendirmeye devam ediyor.

KLM’in Fly2Miami adlı web sayfası üzerinden parti veya eğlence fotoğrafları yükleyenler, yapılacak çekiliş sonucunda 21 Mart’taki özel sefer için iki kişilik bilet ve bir haftalık otel tatili kazanma şansına sahip oluyor.

KLM Miami Party 2011
KLM Miami Party 2011

Fly2Miami sitesine daha şimdiden bir çok fotoğraf gönderilmiş durumda.

Kampanyaya son katılım tarihi 14 Mart.

Fly2Miami, Twitter üzerinden örgütlenen bir grup müzikseverin işiydi. Ama görünen o ki, KLM bu işe sonuna kadar sahip çıkıyor. KLM’i bir kez daha tebrik ediyoruz.

Hikâyenin çıkış noktasını kısaca hatırlamakta fayda var:

Hollanda’lı bir film yapımcısının “Amsterdam – Miami arasında direkt uçuş yok” şeklindeki Twitter mesajına hızlı bir biçimde karşılık veren KLM Twitter ekibi ortaya bir bahis atarak, 6 Aralık tarihinden önce 351 rezervasyon yapılırsa Amsterdam – Miami arasına özel bir sefer düzenleneceğini belirtince olay kopup gitmişti.

Bu konuda hemen bir web sitesi kuruluyor, rezervasyon yapanların isimleri yayınlanıyor. Bir kaç saat içerisinde gerekli rezervasyon rakamına ulaşılıyor.

Rezervasyon yapmak konusunda elini çabuk tutanlar, bu sayede gidiş tarihi 21 Mart 2011 olmak üzere, her şey dahil 499 Euro’ya Amsterdam-Miami arasında gidiş – dönüş seyahat etme fırsatı yakalıyor.

KLM’in eTicaret’ten sorumlu genel müdür yardımcısı Martijn van der Zee yaptığı açıklamada, “Twitter kanalı üzerinden gelen talep üzerine ilk kez ilave bir sefer düzenlediklerini” belirterek, “sosyal medyanın KLM ile yolcuları arasında bilgi aktarımı ve hizmet konusunda çok önemli bir noktaya geldiğini” söylemişti.


Posted

in