Air France, Yeni Menülerini Tanıttı

Air France, yeni menülerini tanıttı.

Yeni menü içerikleri, uzun menzilli uçuşların First (La Première) ve Business Class bölümlerinde geçerli olacak.

Air France, Kasım 2021 – Şubat 2022 döneminde bu çok özel yolcularına sunacağı yemekler için, Michelin yıldızlı şefler Régis Marcon ve Mathieu Viannay ile çalıştı.

Yeni menülerin içinde et, balık ve tavuk çeşitlerinin yanı sıra vejetaryen seçenekler de önemli yer tutuyor ve her zaman olduğu gibi Fransız mutfağının dünyaya tanıtılması konusu öne çıkıyor.

Air France’ın yeni menülerinin tanıtımı çerçevesinde asıl değinmek istediğim şey, şirketin öteden beri takip ettiği uçak içi ikram politikası.

Menülerin hazırlanmasında gerçekten kendisini ispat etmiş şeflerle çalışıyorlar ve bunları özellikle sık uçan yolcuların bıkmasına fırsat vermeden hemen hemen her yıl güncelliyorlar.

First Class menülerini üç Michelin yıldızlı şef Régis Marcon hazırladı.

Burada altı yeni yemek yolcuların beğenisine sunuluyor:

Sebzeli lazanya, kızarmış dana incik, kırmızı şaraplı dana bonfile, ıstakoz soslu turna ve karides, karışık deniz tarağı, trüf mantarlı karides ve kayısı soslu kızarmış güvercin.

Business Class menülerini iki Michelin yıldızlı şef Mathieu Viannay hazırladı.

Bu sınıfta yolculara tam sekiz farklı yemek sunuluyor:

Penne makarna, Risotto verde, dana bonfile, Morel mantarlı tavuk fileto, haşlanmış morina fileto, levrek fileto, kızarmış dana incik, kahvede kavrulmuş beç tavuğu.


Posted

in