Singapore Airlines, Yemek Siparişi Uygulamasını Yaygınlaştırdı

Uçak içi ikram konusunda sektörün lider havayollarından olan Singapore Airlines, yemek siparişi uygulamasını tüm dünya geneline yaygınlaştırdı.

Böylece, Singapore Airlines ile seyahat eden First ve Business Class yolcuları, dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar, uçakta ne yemek istediklerini uçuş öncesinde belirleyebilecek.

Şirketin web sitesi üzerinden yemek menüsüne ulaşabilecek yolcular, uçuşa üç hafta ilâ 24 saat kala, arzu ettikleri yemeği seçebilecek.

Singapore Airlines – Shi Quan Wei Mei

Aynı uygulamanın Premium Economy Class yolcularını kapsayacak şekilde genişletilmesi için çalışmalar devam ediyor.

Singapore Airlines böylece, tüm uçuşlarında yolcularına yemek seçimi imkânı veren ilk havayolu şirketi ünvanını kazandı.

Singapore Airlines’ın müşteri deneyiminden sorumlu başkanı Yeoh Phee Teik yaptığı açıklamada, yemek seçimi uygulamasının yolcular tarafından çok beğenildiğini ve bu hizmeti artık tüm uçuşlarında sunabilir olmaktan büyük memnuniyet duyduklarını belirtti.

Gerçekten de, farklı ülkelerdeki farklı ikram firmalarıyla uğraşmanın zorluğunu bilenler, ne kadar güç bir işin başarıldığını rahatça anlayacaktır.

Singapore Airlines – Book the Cook

Bununla birlikte, uçuş öncesi, o uçuş için belirlenmiş standart menüden yemek seçimi yapabilmeyi, Singapore Airlines’ın gerçekten sıra dışı olan “Book the Cook” programı ile karıştırmamak gerekiyor.

2014 yılında başlatılan Book the Cook programı çerçevesinde yine First, Business ve Premium Economy Class yolcuları, uçaktaki standart menünün haricinde çok sayıda alternatif arasından seçim yapabiliyor.

Mesela şu günlerde Singapur çıkışlı olarak seyahat edecek bir Business Class yolcusunun önünde, yedi farklı dünya mutfağından toplam 46 seçenek bulunuyor.

Bunun yanı sıra Singapore Airlines, Avustralya’dan Amerika’ya, Asya’dan Avrupa’ya, 30’a yakın havalimanında benzer hizmeti veriyor.


Posted

in