A350_XWB_Airspace_by_Airbus_Design

Airbus’tan Yeni Kabin Markası: Airspace by Airbus

Airbus yeni kabin markası “Airspace by Airbus“, yolcuların konforu ile müşterisi havayollarının operasyonel performanslarını birleştiriyor.

Airbus’ın kabin yeniliği ve tasarımını en iyi temsil eden Airspace, havayolu şirketlerinin marka değerlerini yükseltecek gelişmiş ve esnek bir zemin sunuyor.

A350_XWB_Airspace_by_Airbus_Design
Airspace by Airbus

Airbus, ayrıca yakında piyasaya sunacağı, Airspace by Airbus sistemi ile donatılan ve hizmette olan geniş gövdeli A350 XWB tipi yolcu uçağının kabin içi tasarımından da esinlenerek hazırlanan A330neo model yeni yolcu uçağının da kabinini de tanıtıyor.

Airbus Strateji ve Pazarlama Başkan Yardımcısı Dr. Kiran Rao;

“Airbus’ın başarı hikâyesi öncelikle yeniliğe dayanıyor, kabin de bu bağlamda her zaman önemli bir rol oynamıştır. A350 XWB uçağımız için yolculardan aldığımız olumlu geri dönüşler doğrultusunda A350 kabin içi teknoloji ve özellikleri ile yepyeni markamız Airspace by Airbus’ı A330neo’ya entegre etmekten gurur duyuyoruz” dedi.

A330neo_Airspace_by_Airbus_Entrance_area_Customized_pattern
Airspace by Airbus

Rao, “A350 XWB ile birlikte yeni A330neo, yeni Airbus kabin ailesini oluşturuyor. Bunlar, havayollarına, kabin alanının ekonomik performansını optimize etmenin yanı sıra yolcuları için yeni nesil kişiselleştirilmiş uçuş deneyimi sunma ilhamı ve imkanı veriyor” dedi.

Dört ana özellik olan konfor, ambiyans, hizmet ve tasarım ile daha rahatlatıcı, ilham verici güzel ve işlevsel olarak tasarlanan Airspace kabinleri, yolculara eşsiz bir uçuş deneyimi yaşatıyor.

Örneğin yolcular, daha geniş baş üstü dolapları, ferah ve modern tuvaletler, daha geniş koltuk ve koridorlar ve engelsiz bacak alanı gibi yeniliklere sahip oluyor.

Bununla birlikte, tüm Airspace kabininde; en yeni LED teknolojili ortam aydınlatma, temiz ve düz hat ve şekiller, açık yüzeyler ve aynı zamanda eşsiz, isteğe göre düzenlenebilir karşılama alanı gibi çeşitli tasarım unsurları dikkat çekiyor.

Tüm bu özellikler, estetik açıdan memnun edici bir tasarımla sadece genişlik hissi vererek değil gerçekten geniş bir alan sunarak A330neo’nun kabininde bir araya getiriliyor.

Airbus, dünyanın en modern ve kapsamlı uçak ailesini üretmeye ve sürekli yeniliklere yatırım yapmaya devam ediyor.

Dünya genelinde 380’in üzerinde müşteriye 100-600 koltuk kapasiteli 16,300’den fazla uçak teslim eden Airbus; Amerika, Çin, Japonya, Hindistan ve Ortadoğu’daki iştiraklerinin yanı sıra tasarım ve üretim faaliyetlerini Fransa, Almanya, İngiltere ve İspanya’da yürütüyor.

İşte Tasarımın Özellikleri

A330neo_Airspace_by_Airbus_Leadshot_night
Airspace by Airbus

‘Konfor’ daha kişisel ve rahatlatıcı bir alan sağlamak için ödün vermeden sunuluyor.

‘Ambiyans’, ortam aydınlatma, sessizlik ve genel anlamda daha fazla alan ile güçlendirilmiş.

Yeni nesil ‘Hizmet’, tüm kabin boyunca interaktif eğlence ve bağlantı, modern lavabo özellikleri ve kabin ekibi için de geliştirilmiş bir çalışma ortamı sunuyor.

‘Tasarım’ unsurları görsel olarak çekici ve dönüştürülebilir kabinler ve ergonomik özellikler yaratırken aynı zamanda havayolu operasyonları için de fayda sağlıyor.


Posted

in

,

Comments

One response to “Airbus’tan Yeni Kabin Markası: Airspace by Airbus”