Ucakbileti.com_ekran görüntüsü

Uçakbileti.com, Yenilenen Yüzüyle Yayında

İnternette uçak bileti aramak, her ne kadar işleri eskiye oranla oldukça avantajlı hale getirmiş gibi görünse de bazen onlarca uçak bileti sorgulama sitesi veya hava yolu kampanyaları arasında kaybolabiliyoruz.

Hatta kendimizi bazen hiç aklımızda olmayan destinasyonlara bile uçak bileti alırken buluyoruz.

Uçak bileti sorgulama siteleri bizleri bu gibi sorunlardan büyük ölçüde kurtarıyor olsa da, kullanışlılık, güvenlik ve hız konuları kafamıza takılabiliyor.

Uçakbileti.com Yenilendi

Türkiye’nin iyi uçak bileti sorgulama sitelerinden biri olan Ucakbileti.com, geçtiğimiz günlerde yenilendiğini duyurdu.

Alt yapısını tamamen değiştirerek, kullanıcı dostu bir arayüzle karşımıza çıkan Ucakbileti.com’da aradığımız uçak biletini bulmak artık çok daha kolay olacak.

Ucakbileti.com_ekran görüntüsüUçak bileti sorgulama sitelerinde genellikle karşılaştığımız en büyük sorunlardan biri karmaşık tasarımlar ve satın alma aşamasına gelene kadar birçok adımdan geçiyor olmamız.

Tam bileti satın aldık sanırken sayfanın dakikalarca beklemesi ve en sonunda cevap vermemesi de ara ara karşımıza çıkan problemlerden.

Öğrendiğimiz kadarıyla, Ucakbileti.com’un yenilenme çalışmalarına başlanmadan önce oldukça uzun soluklu bir araştırma sürecine girilmiş ve kullanıcıların tüm beklentilerine karşılık bulunmaya çalışılmış.

Bize soracak olursanız başarmış da.

Siteyi açtığınızda anda ilginizi çekmeyen hiçbir detay karşınıza çıkmıyor. Tamamen yalın, kullanışlı ve sadece amaca yönelik bir tasarım yapmış olan Ucakbileti.com, şu anda Türkiye’nin en hızlı uçak bileti sorgulama sitesi gibi görünüyor.

Binlerce hava yolunun uçuşlarını tek sayfada listeleyen Ucakbileti.com’da uçuşları dilediğiniz filtreye göre kıyaslayarak sizin en için en uygun uçak biletini çok kısa bir süre içinde satın alabiliyorsunuz. Ucakbileti.com, uçak bileti satın alma işlemlerinizi, en az tıkla ve mümkün olan en kısa sürede tamamlamanızı hedeflemiş. Ve kullanıcı deneyimlerden yola çıkarak konuşacak olursak, hedeflerine büyük ölçüde ulaşmış.

Mobil Tasarım

Sayıları hızla artan mobil kullanıcılarını da düşünen Ucakbileti.com, mobil arayüzünü de tamamen yenileyerek, cep telefonu veya tabletleri üzerinden uçak bileti satın almak isteyenler için de büyük kolaylık sağlıyor.

Ucakbileti.com_mobil_telefonKullanıcıların aklına takılan diğer bir konu olan güvenlik sorununa da, tüm sayfalarını dünyanın önde gelen SSL sağlayıcısı GeoTrust Global CA tarafından güvenlik altına alarak çözüm getirmiş olan Ucakbileti.com bu konudaki şüpheleri de ortadan kaldırıyor. Uçak biletinizi 3D secure sistemini kullanarak satın alırken gözünüz arkada kalmıyor.

Binlerce hava yolunun tüm uçuşlarını saniyeler içinde önünüze getiren Ucakbileti.com sayesinde, dünyanın neresine olursa olsun, en ucuz uçak biletini karşılaştırma yaparak satın alabilir, dilerseniz gidiş-dönüş uçak biletlerinizi farklı hava yollarından aynı anda da alabilirsiniz.

Sade ve kullanışlı tasarımı, üst düzey güvenliği ve hızı dışında, Ucakbileti.com’u diğer uçak bileti sorgulama sitelerinden ayıran bir başka özelliği de zengin içerikli ve sürekli güncellenen blog sayfası ve şehir rehberleri.

Kullanıcılar uçak biletini aldıktan sonra aynı anda gidecekleri yer hakkında çok detaylı bilgi sahibi olabiliyor ve tatillerini planlama aşamasına da geçebiliyorlar. Hava yollarının en güncel kampanyalarını da site üzerinden takip edebiliyorsunuz.

Tamamen kullanıcı dostu imajıyla Ucakbileti.com, uçak bileti sorgulama alanında tüm taşları yerinden oynatacak gibi görünüyor.