THY_Porsche Design Amenity Kit

THY’den Uçuş Konforuna Yeni Bir Soluk

THY_Porsche Design Amenity KitGün geçmiyor ki Türk Hava Yolları (THY), uçuş esnası konforuna katkı sağlayacak bir yeniliğe imza atmasın.

İkram konsepti ve içeriğinde arka arkaya gelen başarıların ve Skytrax’te alınan Best Business Class Catering ödülünün ardından THY, bu kez de uçuş sırasında sunulan konfor setlerinde, çok ses getirecek bir ürünle yolcularının karşısına çıktı.

Hatırlanacağı üzere şirket, geçtiğimiz Nisan ayı içerisinde Hamburg’ta düzenlenen World Travel Catering and Onboard Services Expo (WTCE) fuarında iki ödül birden kazanmış, bir iPad kılıfı görünümündeki ürünüyle, en iyi Business Class unisex konfor paketi ödülüne layık bulunurken; bundan daha önemlisi, Hac-Umre yolcularına sunduğu özel çanta ile, en inovatif ürünkategorisinde mutlu sona ulaşmıştı.

THY_Turkish Airlines_Porsche Design Amenity Kit_2013THY ve Porsche Design Seyahat Seti

Son yıllarda uçuş esnası konforunda yaptığı atakla kendisini adeta havayolu sektörünün konfor ve misafirperverlik uzmanı şeklinde konumlandıran THY, kozmetik sektörünün liderlerinden İtalyan cilt bakım markası Acca Kappa’yı dünyanın en ünlü tasarım markalarından Porsche Design tarafından tasarlanan lüks çanta ile bir araya getirdi.

New York, Los Angelese, Singapur, Tokyo gibi uzun menzilli uçuşlarda Business Class yolcusunun beğenisine sunulacak Porsche Design seyahat setlerinin içerisinde; uyku gözlüğü, kulak tıpası, kaydırmaz tabanlı çorap, diş fırçası ve macunu seti, tarak, ayakkabı çekeceği gibi ürünlerin yanı sıra, Acca Kappa markalı dudak nemlendirici ve kremden oluşan kozmetik set de yer alıyor.

Acca Kappa’nın “Green Mandarin” serisine ait bu ürünler, bir havayolu şirketi tarafından yolculara ilk kez sunuluyor.

Öte yanda, Avrupalı havayolu şirketleri arasında ilk kez THY tarafından uçak içerisine taşınan Porsche Design tasarımlı çanta, sadece uçuş esnasında değil, her zaman kullanılmak üzere düşünülmüş.

Çantanın, yolcuların uçuş sonrasında telefon, bilgisayar ve kişisel bakım ürünleri gibi aksesuarlarını muhafaza edebilecekleri şekilde olmasına özellikle dikkat edilmiş.

Çanta içerisinde kullanıcıların ürünlerini düzenli olarak yerleştirebilecekleri iç bölmeler tasarlanmış.

Tasarım, çantanın iç astarında, Porsche Design’ın ana renkleri ve logosu kullanılan siyah bölümle tamamlanmış.

Havayolu 101 olarak bir örneğini inceleme fırsatını bulduğumuz THY – Porsche Design Seyahat Seti, gerçekten de uçuş esnasındaki ihtiyaçları karşılamanın çok ötesinde, kişilerin gündelik hayatında rahatlıkla kullanabileceği gayet şık bir çanta.

Porsche Design Seyahat Seti, geçtiğimiz aydan itibaren uzun menzilli THY uçuşlarında, Business Class yolcularına sunulmaya başlandı.

2009 yılından bu yana olduğu gibi, THY bu üründe de Formia adlı firmayla çalıştı.

İşte THY ve Formia işbirliği ile üretilen ve yolcuların büyük beğenisini toplayan seyahat setleri.

Turkish Airlines Amenity Kits from Havayolu 101

Comments

One response to “THY’den Uçuş Konforuna Yeni Bir Soluk”