THY_Formia_hac_amenity kit

THY’nin Konfor Kiti, Formia’dan

THY_Formia_hac_amenity kitTürk Hava Yolları’nın (THY) uçuş esnasında sunmuş olduğu hizmetin kalitesi, dünyanın dört bir yanında biliniyor.

Yolcuların seyahat esnasında rahat etmesine yönelik hizmet unsurlarının başında da, konfor paketleri (amenity kit) geliyor.

Konfor paketlerinin içerikleri, havayolu şirketlerinin tercihlerine göre değişiyor.

Kimi şirketler diş macunu ve fırçası, losyon gibi eşyayı paketin içerisine koyarken, kimi şirketler bunları, uçağın tuvaletinde bulunan çekmecelere yerleştiriyor.

THY´nin Konfor Kiti, Formia´dan

Hong Kong merkezli Formia firması, havayolu şirketlerine konfor kiti hazırlayan firmaların en bilinenlerinden bir tanesi.

2011 yılında THY ile bir sözleşme imzalayan Formia, o tarihten bu yana, THY yolcuları tarafından büyük beğeni toplayan konfor kitlerinin tedariğini sağlıyor.

Hatırlanacağı üzere, uzun menzilli uçuşlarda business class yolcularına dağıtılan ve bir iPad kılıfı gibi kullanılabilen konfor kitleri özellikle ilgi çekmişti.

Bunun yanı sıra, economy class yolcularına dağıtılan kalem kutu tarzındaki konfor paketi de halen akıllardaki tazeliğini koruyor.

The Moodie Report adlı web sitesinde yer alan bir habere göre, THY ile Formia, konfor paketleri konusunda yaptıkları işbirliğini bir adım öteye taşıyor.

THY’nin Hac ve Umre yolcularına, bu kutsal seyahatlerinde kullanmaları üzere verilecek olan çantaları da Formia üretecek.

Bu çantalar, Hac-Umre şartlarına uygun olarak ve pratik bir biçimde kullanılabilecek şekilde hazırlanacak:

– Çanta, hem omuzda taşınabilecek, hem de bele takılabilecek,

– Zor şartlara dayanabilmesi amacıyla mukavemeti yüksek malzemeden üretilecek,

– Çantanın içinde, Hac-Umre vazifesini yerine getiren kişilerin ihtiyaç duyacağı türden eşya yer alacak.

Formia Genel Müdürü Roland Grohmann yaptığı açıklamada, “THY için bu özel çantaları üretmek bize özel bir gurur veriyor. THY’nin hacı yolcuları için rahatlığı noktasındaki düşünceli davranışı ile, bizim bu çantaların tasarımına gösterdiğimiz hassasiyet bire bir örtüşüyor.” şeklinde konuştu.


Posted

in

Comments

One response to “THY’nin Konfor Kiti, Formia’dan”