Airlines in Transition Zirvesi İstanbul’da Yapılıyor

Bundan yaklaşık dört buçuk yıl kadar önce, Ohio State University tarafından düzenlenen ve sivil havayolu sektörünün önde gelen temsilcilerini bir araya getiren Uluslararası Havayolu Sempozyumları’nın on dördüncüsü, 17-18 Eylül 2007 tarihlerinde Türk Hava Yolları’nın (THY) ev sahipliğinde İstanbul – Polat Renaissance otelinde düzenlenmişti.

Havayolu sektörünün gurularından Nawal Taneja’nın yönetiminde yapılan sempozyumda, havayolu şirketlerini etkilemekte olan günümüz iş atmosferi bir çok yönüyle ele alınmıştı.

Airlines in Transition Zirvesi İstanbul’da Yapılıyor

Önümüzdeki ay; 19-20 Nisan 2011 tarihlerinde İstanbul bu kez farklı bir sempozyuma ev sahipliği yapacak.

Danışma kurulunda Nawal Taneja’nın da bulunduğu CAPA ve aylık havayolu strateji dergisi Airline Leader girişimiyle düzenlenecek olan Airlines in Transition Zirvesi kapsamında, aralarında THY Genel Müdürü Temel Kotil ve Pegasus Genel Müdürü Sertaç Haybat’ın da bulunduğu bir çok önde gelen sektör temsilcisi konuşma yapacak.

Dave Barger (CEO, JetBlue), John Borghetti (CEO, Virgin Australia), Gillian Gibson (CMO, Travelport), Neil Mills (CEO, SpiceJet), Azran Osman-Rani (CEO, AirAsia X), Christoph Mueller (CEO, Aer Lingus) gibi isimlerin paylaşacakları konular özellikle dikkat çekebilir.

Çırağan Sarayı’ndaki zirvede sektördeki iş modellerinin birbirlerine yakınsaması, serbestleşme, küresel ittifaklar, bilişimin sektöre katkısı, etkin alt marka yönetimi ve Asya’daki hızlı gelişimin sektördeki yansıması gibi başlıkların ele alınması hedefleniyor.

Airlines in Transition Zirvesi, havayolu sektörüne ilgi duyanlar için faydalı bir bilgi alışverişi ve sosyal networking imkânı sunabilir.

Bir kişilik katılım ücreti şu an için 2.495 Euro mertebesinde.

150 Euro ilave ücret ile kısıtlı sayıda kişinin katılacağı akşam yemeğinde de bulunmanız mümkün.

Yerinizi ayırtmayı unutmayın. 🙂