Qantas_FFP_Lounge_Darwin_001

Qantas’ın Darwin’deki Yolcu Salonu Göz Kamaştırıyor

Avustralya’nın kadim havayolu şirketi Qantas, geçtiğimiz Eylül ayında, Darwin Havalimanı’ndaki özel yolcu salonunu tadil ederek yeniden hizmete açtı.

Qantas Club’ta Nisan 2013’te başlayan tadilat çalışmaları yaklaşık 1,5 sene sürdü.

30 Eylül 2014 tarihinde yenilemiş haliyle kapılarını açan salonun kullanım alanı iki katından fazla bir miktarda genişletilerek, 1.500 m²’ye yükseltildi.

Tüm mobilyalar yenilenirken, proje çerçevesinde ilave edilen koltuklarla, salon aynı anda 350 yolcuya hizmet verebilir hale getirildi.

Salonda bunun yanı sıra; toplantı odaları, Apple iMac bilgisayarların olduğu bir çalışma köşesi, duşlar ve çocuk alanı da yer alıyor.

Faks ve fotokopi makinasıyla birlikte, kablosuz internet bağlantısı da artık Qantas Club gibi özel yolcu salonlarının standart bir unsuru haline gelmiş durumda.

Ayrıca, yeni sunulmaya başlanan “barista” hizmeti sayesinde yolcular, kaliteli bir kahvenin keyfine varma fırsatını yakalıyor.

Salondaki yiyecek ve içecek çeşitliliğinin zenginliğinden bahsetmeye, sanırım gerek yok.

Darwin’deki bu yeni salona First ve Business Class yolcularının giriş hakkı bulunuyor.

Qantas, Emirates ve oneworld üyesi havayolu şirketlerinin Economy Class yolcuları ise, dahil oldukları sık uçan yolcu programı segmentine göre Qantas Club’a girme fırsatı yakalayabiliyor.

Qantas, Avustralya’nın Kuzey Bölgesi’nin başkenti Darwin‘e özel önem veriyor. Zira bu bölge varış ve kalkışlı iç hat seferlerinin %80’i, Qantas tarafından gerçekleştiriliyor.

Buna ek olarak, Qantas’ın yavru şirketi Jetstar, Darwin ile Singapur ve Bali arasında dış hat seferleri gerçekleştiriyor.

İşte Qantas’ın Darwin’deki yeni çok özel yolcu salonundan bir kaç fotoğraf…

Qantas_FFP_Lounge_Darwin_001

Qantas_FFP_Lounge_Darwin_002

Qantas_FFP_Lounge_Darwin_003

Qantas_FFP_Lounge_Darwin_004

Qantas_FFP_Lounge_Darwin_005

Qantas_FFP_Lounge_Darwin_006


Posted

in

,