Emirates Kabin Memuru Üniforması

Emirates Kabin Ekiplerine, 15 Farklı Ayakkabı Seçeneği

Tıpkı Singapore Airlines’ınki gibi, Emirates’in kabin memuru üniforması da zaman içinde bir moda ikonuna dönüşmüş durumda.

Emirates kabin ekibi üniforması, bölgenin çöl kumullarını sembolize ederken, ikonik kırmızı şapkada Emirates logosunu sergileyen altın bir iğne bulunuyor. İğne logosu özenli bir Arap kaligrafisi ile tasarlanmış.

Emirates Kabin Memuru Üniforması
Emirates Kabin Memuru Üniforması

Kabin ekibi şapkasının belirleyici özelliği ise yerel kültürü simgeleyen, zarif bir şekilde örtülmüş krem rengi şifon bir eşarp.

Üniformanın en dikkat çeken unsurlarından olan peçede, yedi kıvrım bulunuyor. Efsaneye göre bu kıvrımlar BAE’nin yedi Emirliğini temsil ediyor.

Üniformanın erkek versiyonu, krem rengi gömlek ve çizgili kravatla tamamlanan, kırmızı süslemeli kahverengi bir takım elbise içeriyor.

Emirates Kabin Memuru Üniforması
Emirates Kabin Memuru Üniforması

Tabii üniformanın, kabin ekipleri için belki de en kritik parçası, ayakkabılar.

Çok uzun süreler giyilen bu ayakkabıların, bir yandan estetik bir görünüm taşırken diğer yandan da personelin ihtiyaç duyduğu konforu sağlaması gerekiyor.

Bu kapsamda, Emirates’in kadın kabin memurları tam 15 farklı ayakkabı modeli arasından kendilerine en uygun olanlarını seçme imkânına sahip.

Emirates Kabin Memuru Üniforması
Emirates Kabin Memuru Üniforması

Kadın görevliler her yıl, biri düz diğeri orta veya yüksek topuklu olmak üzere iki çift ayakkabı hakkına sahip. Erkekler ise her dokuz ayda bir ayakkabılarını yeniliyor.

İspanyol üretimi, yüzde 100 deri, erkek ve kadın ayakkabılarından oluşan geniş ürün yelpazesi, her ayak için rahatlık, stil ve uyum sağlayan çeşitli yükseklik, genişlik, şekil ve stiller sunuyor.

Kadın ayakkabılarının ve eşleşen deri el çantasının son versiyonu, eteğin pilisini ve üniformanın süslemesini tamamlayan öncekinden daha parlak bir kırmızı renkte.


Posted

in