Emirates & NBA

Emirates ile NBA Arasında Sponsorluk Anlaşması İmzalandı

Dünyanın önde gelen havayollarından Emirates ile Amerikan Ulusal Basketbol Birliği (NBA) arasında geniş kapsamlı bir işbirliği anlaşması imzalandı.

Emirates bu anlaşma çerçevesinde NBA’in küresel havayolu partneri olurken, daha önce NBA In-Season Tournament şeklinde adlandırılan etkinliğin adı Emirates NBA Cup olarak değiştirildi.

Ayrıca NBA tarihinde bir ilk olmak üzere, hakemlerin formalarında da Emirates etiketi yer alacak.

Yeni dönem, 18 Şubat’ta oynanacak 2024 NBA All-Star maçıyla başlayacak.

Emirates & NBA
Emirates & NBA

Sponsorluk ayrıca Emirates’in diğer önemli lig etkinliklerinde de yer almasını sağlayacak.

Emirates markası, 2024 NBA All-Star Maçı’ndan başlayarak, ulusal olarak televizyonda yayınlanan NBA maçları sırasında, sanal arena içi tabelalar ve arka tahtanın üstünde de görülebilecek.

Emirates, NBA Global Games’in iş ortağı olarak bazı sezon öncesi ve normal sezon maçlarında NBA District ve NBA House gibi interaktif etkinlikler aracılığıyla dünyanın dört bir yanındaki NBA taraftarlarının ilgisini çekecek.

Taraftarlar tüm Emirates uçuşlarında, uçak içi eğlence sisteminden, uzun metrajlı belgeseller, oyuncu profilleri, röportajlar ve daha fazlasını içeren NBA içeriğini izleme fırsatına sahip olacak.

Pazarlama ortaklığı ayrıca basketbol severlerin basketbol topları, spor kıyafetleri ve eski koleksiyon ürünleri de dahil olmak üzere geniş bir yelpazede resmi NBA ürünlerini satın almalarına imkân tanıyacak ve bu yılın ilerleyen dönemlerinde ortak markalı işbirlikleri gerçekleştirilecek.

Ürünler, Emirates’in Dubai’deki merkezinde bulunan resmi Emirates Mağazası’nda ve dünya çapında teslimat yapan www.emirates.store adresinde online olarak satılacak. Emirates Skywards üyeleri, heyecan verici ürün yelpazesinden ürün satın almak için Mil de kullanabilirler.

Emirates & NBA
Emirates & NBA

Emirates halihazırda ABD’de 12 farklı noktaya sefer düzenliyor:

Boston (BOS), New York JFK, Los Angeles (LAX), Houston (IAH), Chicago O’Hare (ORD), Washington Dulles (IAD), Seattle (SEA), Newark (EWR), Dallas (DFW), San Francisco (SFO), Miami (MIA) ve Orlando (MCO).