Air France, ABD Uçuşlarındaki Kapasiteyi Artırıyor

Air France, seyahat kurallarının gevşemesine paralel olarak, Amerika Birleşik Devletleri’ne (ABD) yaptığı uçuşlarındaki kapasiteyi artırıyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, 2022 Mart ayında ABD uçuşlarında arz edilen koltuk kapasitesi, 2019’un aynı ayının %90’ına ulaşacak.

Söz konusu hedefin gerçekleşmesi durumunda, Covid-19 krizinin aşılması yolunda çok önemli bir aşamaya gelinmiş olacak.

Air France halihazırda ABD’nin New York (JFK), Boston, Washington DC, Detroit, Atlanta, Chicago, Miami, Houston, Seattle, San Francisco ve Los Angeles kentlerine sefer düzenliyor.

Şirket, yolcu talebinin güçlü olması halinde, New York, Miami ve Los Angeles hatlarındaki kapasiteyi daha da artırabileceğini belirtiyor.

Hatırlanacağı üzere ABD, Covid-19 salgınının başından bu yana yabancı ülke vatandaşlarının ülkeye girişinde uyguladığı sıkı tedbirleri gevşetmeye karar vermişti.

Kasım ayından itibaren başta İngiltere ve Avrupa Birliği olmak üzere bir çok ülkeden ABD’ye seyahat etmek yeniden mümkün hale gelecek.

Bununla birlikte, 18 yaşından büyük yolculardan, Covid-19 aşısı yaptırmış olmaları ve negatif sonuçlu bir PCR testi (seyahatten en fazla 72 saat önce) ibraz etmeleri gibi şartlar aranacak.


Posted

in