Boğaziçi Üniversitesi’nde, Havacılık Sektöründeki Son Gelişmeleri Konuşacağız

Havacılık sektöründeki son gelişmeleri, önümüzdeki Pazar günü (23 Şubat 2020) Boğaziçi Üniversitesi’nde tartışacağız.

Boğaziçi Üniversitesi Yapı Kulübü tarafından düzenlenen, “Aviation Engineering Re-Imagination” (Havayolu Ulaşımı ve Havacılık Zirvesi) adlı etkinlikte, hem havalimanı işletmeleri hem de havayolları ele alınacak.

Etkinlik, üniversitenin Güney Kampüsü’nde bulunan Albert Long Hall Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Sabah 09:00’daki açılışın ardından, etkinliğe TUSAŞ, ARUP ve TAV firmalarından katılan konuşmacılar, savunma sanayi, havalimanı mimarisi ve havalimanı inşaatı ve işletmesi konularında görüşlerini paylaşacak.

Programın öğleden sonraki bölümü, havacılık psikolojisi hakkındaki bir sunumla başlayacak.

Daha sonra Turkish Technic firmasından bir katılımcı, uçaklarda kullanılan yenilikçi teknolojiler hakkında deneyim ve düşüncelerini izleyicilere aktaracak.

Bizler de, saat 14:40’tan itibaren ise Atlasglobal eski CCO’su Nevzat Arşan ve Lufthansa Group Türkiye Genel Müdürü Kemal Geçer ile birlikte, havacılık sektöründeki son gelişmeleri tartışacağız.

Etkinliğe, şu adresteki kayıt formunu doldurarak katılabilirsiniz.

Boğaziçi Üniversitesi Yapı Kulübü

1987 yılından beri faaliyet gösteren Boğaziçi Üniversitesi Yapı Kulübü (BÜYAP), Boğaziçi Üniversitesi’nin en köklü ve aktif kulüplerinden biridir.

BÜYAP; inşaat, mimarlık, tasarım ve işletme konularına ilgi duyan tüm öğrencilere ve farklı kariyer hedeflerine açık olan mühendislik, mimarlık ve işletme öğrencilerine hitap etmekte.

Çalışmaları ve düzenlediği etkinliklerle, kulüp üyeleri ve etkinliklere dahil olan tüm katılımcıların, mezun olmadan önce kendi ilgi duydukları alandaki firmaları tanımaları ve sektörün önde gelen kişilerinden ilk ağızdan bilgi almalarının sağlanması amaçlanmakta.

Yılda sekiz büyük etkinlik düzenleyen ve etkinlikler toplamında Türkiye çapında 70 üniversiteden yılda 1.700 katılımcıya ulaşan BÜYAP, bu yönüyle Türkiye’deki inşaat, mimarlık ve tasarım alanına odaklanan en kapsamlı üniversite kulübü niteliğini taşımaktadır.


Posted

in