THY’nin Seyşeller Uçuşları Yakında Başlıyor

Türk Hava Yolları (THY), 31 Ekim 2016 tarihinden itibaren başlatacağı uçuşlarla, Hint Okyanusu’nun gözde tatil beldesi Seyşeller’i de geniş uçuş ağına ekliyor.

Seyşeller ile birlikte THY’nin uçuş yaptığı destinasyon sayısı 243’e, Afrika’daki destinasyon sayısı ise 49’a yükselmiş olacak.

Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri olmak üzere haftada üç kez karşılıklı olarak Seyşeller’in başkenti Victoria yakınlarındaki havalimanına (IATA: SEZICAO: FSIA) uçacak olan THY’nin TK 748 sefer sayılı uçağı saat 01:05’te İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan kalkacak ve yerel saatle sabah 10:55’de Mahe Adası’na iniş yapacak.

Seyşeller Havalimanı (Foto: Hansueli Krapf)
Seyşeller Havalimanı (Foto: Hansueli Krapf)

TK 749 sefer sayılı dönüş uçağının Seyşeller’den hareket saati 12:25; İstanbul’a iniş saati ise 18:10 olarak açıklanmıştı.

Ancak geçtiğimiz hafta açıklanan ve ülkemizde tüm yıl boyunca yaz/kış saati ayrımı olmayacağı yönündeki karar düşünüldüğünde, herhangi bir sürprizle karşılaşmamak için yukarıdaki kalkış-varış saatlerini yeniden kontrol etmekte fayda bulunuyor.

Yeniden Seyşeller’e dönmek gerekirse; cennet gibi plajlarıyla Hint Okyanusu’ndaki en gözde tatil beldelerinden biri olan Seyşeller’in başkenti Victoria’da düzenlenen uluslararası karnaval büyük ilgi görüyor.

Göz kamaştıran plajları, yemyeşil ormanları, temiz hava ve dingin atmosferi ile Seyşeller, tam bir turizm ülkesi.

Takımadalardaki bir çok modern tesis, her yıl yüzbinlerce turisti ağırlıyor.

Seyşeller Havalimanı (IATA: SEZ, ICAO: FSIA), yılda yaklaşık 800 bin yolcuya ev sahipliği yapıyor.


Posted

in

Tags: