SkyTeam, “Yemek Festivali” Düzenledi

Air Transport News tarafından “Yılın Havayolu İttifakı 2016” ödülüne layık görülen Global Havayolu İttifakı SkyTeam, keyifli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı.

Toplam 20 üye havayolu şirketi bulunan ve 179 ülkede binden fazla noktaya uçan SkyTeam havayolu ittifakı, Türkiye’deki turizm acenteleri için ‘SkyTeam Food Festival’ düzenledi.

Skyteam Food Festival 2016
Skyteam Food Festival 2016

2000 yılında Air France, Delta Air Lines, Korean Air ve Aeromexico iş birlikteliğiyle kurulan ilk küresel havayolu ittifakkı SkyTeam, Aeroflot, Aerolíneas Argentinas, Aeromexico, Air  Europa, Air France, Alitalia, China Airlines, China Eastern, China Southern, Czech Airlines, Delta Air Lines, Kenya Airways, KLM, Korean Air, Middle East Airlines, Saudia, TAROM, Vietnam Airlines ve XiamenAir havayollarında oluşuyor.

Hangi Mutfaklar Vardı?

Sky Priority, Go Round The World Pass, Global Meetings gibi ürünleri ile tüm üye havayollarının hizmet ve ürünlerinin entegre kullanımı sayesinde yolcularına konforlu ve ayrıcalıklı seyahat imkânları sağlayan SkyTeam, düzenlediği Food Festival ile bu kez de dünya mutfaklarından eşsiz lezzetleri bir araya getirdi.

İttifakın Türkiye’ye uçuşu olan 10 havayolu şirketinin ait olduğu ülkeler Rusya, Fransa, İtalya, Çin, ABD, Hollanda, Güney Kore, Lübnan, Suudi Arabistan ve Romanya yemeklerinin sergilendiği bu etkinliğe Türkiye’den 75’e yakın seçkin seyahat acentesi katıldı.

Seyahat acentelerinin yanı sıra, SkyTeam ittifakının üye havayollarının üst düzey yöneticileri ile satış ve pazarlama ekipleri de bu keyifli etkinlikte hazır bulundu.