2015 APEX Yolcu Seçimleri Ödülleri’ne Emirates Damgası

Emirates, ABD Portland’da gerçekleştirilen APEX 2015 Yolcu Seçimleri Ödülleri’nde en çok ödül alan havayolu oldu. Şirket, aday gösterildiği tüm kategorilerde birinci olarak yedi ödül kazandı.

Emirates, APEX Ödülleri’nde En İyi Yolcu Deneyimi ile altıncı kez üst üste kazandığı Orta Doğu’nun En İyisi ödülünün sahibi oldu.

Emirates ayrıca uçaklarında müşterilerine sunduğu ürünler ve havalimanı hizmetleri konusunda En İyi Uçak İçi Eğlence Kullanıcı Arayüzü, En İyi Uçak İçi Bağlanırlık ve İletişim, En İyi Kabin Ambiyansı, En İyi Yiyecek ve İçecek Hizmeti ile En İyi Yer Hizmetleri Deneyimi ödüllerini de kazandı.

Emirates onboard lounge
Müşteri Odaklı Çalışıyoruz

Emirates’in Başkan Vekili ve Operasyon Direktörü Adel Al Redha konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Yaptığımız her şeyin merkezinde müşterilerimiz yer alıyor. Havada ve karada, ön saflarda ve perde arkasında, kendisini işine adamış personelimiz olağanüstü bir seyahat deneyimi sağlamak için her gün son derece sıkı şekilde çalışıyor. Yolcular tarafından takdir görmek alabileceğimiz en güzel ödül ve çıtayı yükseltmek için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Emirates, mevcut en yeni teknolojiye dayalı ürünler ve yenilikçi kabin mobilyaları sunmanın yanında yer hizmetlerinin sunduğu servis ve ürünleri geliştirmek üzere yatırım yapmaya devam ediyor. Bu başarıyı ise Emirates Havayolu ve Grubu Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı Ekselansları Şeyh Muhammed bin Raşit El Maktum ile havayolu şirketimizin Başkanı Sir Tim Clark’ın bize verdiği sonsuz desteğe borçluyuz”

Ücretsiz Wi-Fi

Emirates, artık bir simge haline gelen A380 ve son derece popüler olan Boeing 777’lerden oluşan en büyük filoya sahip havayolu firması konumunda bulunuyor.

Bu modern ve gelişmiş jetler operasyon açısından son derece verimli olmanın yanı sıra Emirates’in uçaklarında yolcuların havada bile bağlantıda kalmalarını sağlamak üzere mobil telefon hizmetleri ve ücretsiz Wi-Fi ile canlı yayında en güncel spor müsabakalarının izlenebileceği TV ve uçak içi eğlence sistemi “ice” üzerinden benzersiz eğlence seçenekleri sunan en yeni teknolojileri ile hizmet vermesine olanak tanıyor.

Emirates Hangi Ödülleri Kazandı?

2015 APEX Yolcu Seçimleri Ödülleri’nde kazanılan ödüllerin tam listesi:

  • En İyi Yolcu Deneyimi
  • Orta Doğu’nun En İyisi
  • En İyi Yiyecek ve İçecek Hizmeti
  • En İyi IFE (Uçak İçi Eğlence) Kullanıcı Arayüzü kategorisi
  • En İyi Uçak İçi Bağlanırlık ve İletişim
  • En İyi Kabin Ambiyansı
  • En İyi Yer Hizmetleri Deneyimi

Posted

in