Pegasus_multinet up_sep 2015

Pegasus Cafe’de Alternatif Ödeme Dönemi

Pegasus_multinet up_sep 2015Pegasus Hava Yolları ile Multinet Up arasında yapılan iş birliği sayesinde, dünyada havacılık alanında bir ilk olarak Pegasus yolcuları, Pegasus Cafe’de yapacakları yeme-içme harcamalarının ödemelerini, Multinet kartları ile de gerçekleştirebilecek.

Pegasus’tan yapılan açıklamaya göre; Pegasus yolcuları dünyada havacılık sektöründe ilk kez uygulanacak proje ile, yurt içi uçuşları sırasında uçak içerisinde tercih ettikleri birbirinden lezzetli yemeklerin ödemesini Multinet kartları ile yapabilecek.

Pegasus’a Özel Geliştirilen Uygulama, Sektörde Bir İlk

Multinet UP’ın Pegasus Hava Yolları için geliştirdiği özel sistem ile dünyada ilk kez Multinet POS cihazları offline bir şekilde uçuş sırasında kullanıma sunuluyor.

Pegasus yolcularının önümüzdeki yaz tarifesinden itibaren kullanmaya başlayacağı bu yaratıcı uygulama, Multinet UP Bilişim Teknolojileri ekibinden 4 kişinin 4 aylık çalışması sonucunda hazırlanarak geliştirildi.

Pegasus Hava Yolları Yer İşletme Genel Müdür Yardımcısı Boğaç Uğurluteğin, Multinet UP iş ortaklığı ile ilgili olarak, “Türkiye’nin öncü düşük maliyetli havayolu olarak teknolojik gelişmeleri yakından takip ediyor; misafirlerimizin beklentileri ve ihtiyaçları paralelinde iş modelimize yenilikçi uygulamalar entegre etmeye devam ediyoruz.

Misafirlerimizin özellikle iş seyahatleri sırasında çok önemli bir ödeme kanalı olacak olan Multinet UP ile akıllı yemek kartı teknolojisi uçak içinde yerini alıyor. Multinet UP iş ortaklığımız ile misafirlerimize sunduğumuz faydayı maksimize ederken sektörde de bir ilke imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.

Multinet Up Pazarlama Direktörü İzzet Özveren ise gerçekleştirilen iş ortaklığına yönelik olarak şunları söyledi:

“İş ortağımız Pegasus Hava Yolları ile dünyada ilk kez havada offline, karada online çalışan yemek kartı sistemini geliştirmiş olmaktan gurur duyuyoruz.

Multinet Up olarak ana hedefimiz ‘akıllı hizmet sistemlerinde’ hizmet verdiğimiz veya iş ortaklığı yaptığımız kuruluşların vazgeçilmez çözüm sunucusu olmaktır. Bu çerçevede Bilgi Teknolojileri, Operasyon ve Ar-Ge ekiplerimiz, müşterilerimiz ve iş ortaklarımız için durmaksızın yeni değer yaratan çözümler ve iş modelleri geliştirerek  onların hizmetine sunmaktadır.”