Emirates_Youtube_Channel_Brooklyn-and-Bailey_ICE_IFE_001

Emirates Uçaklarında İki Yeni Youtube Kanalı

Kabin içi ödüllü eğlence sistemine iki yeni Youtube kanalı ekleyen Emirates, dünyanın her yerinden her yaşta yolcu için uçak yolculuğunu daha çekici kılıyor.

5 milyondan fazla takipçisi olan ‘Cute Girls Hairstyles’ ve ‘Brooklyn & Bailey’ kanalları özellikle kadın yolculara havadayken saç ve güzellik alanında yeni kapılar aralıyor.

Emirates_Youtube_Channel_Brooklyn-and-Bailey_ICE_IFE_001
İnsanları ve mekânları birbirine bağlayan Emirates, ödüllü kabin içi eğlence sistemi ice’a, 5 milyondan fazla takipçisi olan iki yeni kanal daha ekledi. Güzellik konusunda yayın yapan ve şimdiye kadar 500 milyon kez görüntülenen ‘Cute Girls Hairstyles’ ve ‘Brooklyn & Bailey’  kanalları, artık Emirates ile yapılan yolculukları daha eğlenceli kılıyor.

Özellikle yaz tatiline Emirates uçuşları ile giden aileler, kabin içi eğlence sistemi ICE ile dijital geniş ekranlarda 2 bini aşkın kanal izleyebiliyor. Ağustos ayı itibariyle yolcular, aralarında Dude Perfect ve Crash Course’un da bulunduğu 6 adet Youtube kanalına da bulutların üzerinde erişebiliyor.

Emirates_Youtube_Channel_Brooklyn-and-Bailey_ICE_IFE
Emirates Müşteri Deneyimi Bölümü Başkan Yardımcısı Patrick Brannelly “Emirates’in ödüllü uçak içi eğlence sistemi, çocuğundan yaşlısına geniş bir kitleye hitap ediyor.  Bunun yanında Cute Girls Hairstyles ve Brooklyn & Bailey gibi eğlenceli YouTube kanallarını da bu kitleye sunduğumuz hizmete dâhil etmiş olmaktan mutluluk duyuyoruz.” dedi.

YouTube Pazarlama Müdür Yardımcısı Derek Callow “YouTube kanallarının dünya üzerinde çok çeşitli fan üsleri var ve Emirates’in YouTube’un en ünlü kanallarını uçak içi eğlence sistemi ice’a eklemesinden dolayı çok mutluyuz.

YouTube’un havada ulaşılabilir olması, Youtube kanallarından yayın yapan bu fenomenlerin küresel izleyici kitlesine ve yeni fanlara ulaşmaları için güzel bir imkân sunuyor.” dedi.

Emirates Uçuşlarında Bu Yaz Neler Var?

Temmuz’dan itibaren Emirates ile yolculuk eden küçük gezginler, aralarında Disney, Cartoon Network, CBeebies ve Nickelodeon’un bulunduğu 75 çocuk kanalının arasından seçtikleri programı özel renkli kulaklıklarıyla izleyebiliyor.

Temmuz ayında yenilenen bu kulaklıklarla minik yolcuları, daha yüksek ses kalitesiyle eğlenceli dakikalar yaşayabilecek.

Genç ve yetişkin yolcular ise 2 bini aşkın kanal ya da toplam 556 film arasından istediğini seçerek yolculuğu daha keyifli hale getirme imkanına erişiyor.


Posted

in