Ispark_havalimani_otopark_AHL_IST_002

Atatürk Havalimanı’nda, İSPARK’tan Alternatif Otopark

Ispark_havalimani_otopark_AHL_IST_002İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan seyahat eden ve otomobillerini havalimanının otoparkına bırakmak isteyen yolcuların en önde gelen sıkıntılarından bir tanesi, kolay kolay yer bulamamaları.

Bu noktadaki ihtiyacı tespit eden İSPARK, havalimanına çok yakın bir mesafede oluşturduğu alternatif otopark imkânıyla, sadece uzun süreli park etmek isteyenlerin değil, yolcu karşılamak amacıyla Atatürk Havalimanı’na giden kişilerin kısa süreli otopark ihtiyacına da cevap vermiş olacak.

İSPARK, Park Et Uçak İle Devam Et projesi kapsamında Yeşilköy’deki İstanbul Fuar Merkezi yakınında açtığı otopark ile 3 saati 1 TL’ye otopark hizmeti verecek.

Otopark ile Havalimanı arasında 15 dakikada bir ücretsiz ring seferleri düzenlenecek.

İSPARK, Park Et Uçak ile Devam Et projesini ilk olarak Sabiha Gökçen Havalimanı otoparkında başlatmıştı.

Ispark_havalimani_otopark_AHL_IST_001Bin araçlık otopark teknolojik sistemler ile 2 bin araç kapasitesine çıkartılacak. 3 saatlik ücreti 1 TL olan otopark Havalimanında yolcu bekleyen araç sahipleri için güvenli ve uygun ücretli bir bekleme alanı olacak.

İSPARK, Park Et Uçakla Devam Et projesi kapsamında uçakla seyahat edecek sürücülere güvenli ve indirimli otopark hizmeti sunuyor.

Vatandaşlar, Havalimanı’na 5 dakika mesafedeki İSPARK otoparkına araçlarını bırakarak istedikleri noktaya seyahat edebiliyor.

Otoparkın günlük kullanım bedeli ise sadece 15 TL.