THY_turkish airlines_mobil_uygulamalar_ios_android

THY, Mobil Uygulamalarını Yeniledi

THY_turkish airlines_mobil_uygulamalar_ios_androidTürk Hava Yolları (THY), mobil uygulama konusunda uzun zamandır beklenen değişimi gerçekleştirdi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, THY mobil uygulamaları artık yenilikçi tasarımıyla tüm yolcuların hizmetinde.

iOS, Android ya da Windows işletim sistemli mobil cihazınızdan tüm THY işlemlerine erişmek artık çok daha kolay!

Yenilikçi bir tasarıma sahip olan Turkish Airlines mobil uygulaması ile hareket halindeyken de uçuş rezervasyonu, check-in ve Miles&Smiles işlemlerini kolaylıkla yapabilirsiniz.

THY’nin tüm hizmet ve servislerine mobil cihazlar üzerinden kolaylıkla erişim imkânı sunan Turkish Airlines uygulamasını, internet erişimine sahip olduğunuz her yerde rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Turkish Airlines uygulamasının sunduğu benzersiz deneyimle biletinizi satın alabilir, rezervasyon ve check-in yapabilir, Miles&Smiles hesabınızı yönetebilir, uçuşlarımızın kalkış-varış durumlarını takip edebilirsiniz.

Tüm işlemlerinizi sade ve rahat kullanılabilir tasarımı sayesinde hızla gerçekleştirebileceğiniz Turkish Airlines mobil uygulamasıyla yolcu ekleyebilir, son aradığınız havalimanlarını görüntüleyebilir ve favori havalimanlarınızı belirleyerek sonraki aramalarınızda zaman kazanabilirsiniz.

Uçuş noktanızı gösteren interaktif harita sayesinde uçuşunuzu daha rahat bir şekilde rezerve edebilirsiniz.

THY ile yeni yerler keşfetmeniz için sunduğumuz promosyonlara mobil uygulamamız sayesinde her an her yerden erişebilirsiniz.

Turkish Airlines mobil uygulamasını yüklemek için yapmanız gereken tek şey, cihazınızın işletim sistemine uygun olan linke tıklamak!

Mobil cihazlarınız üzerinden hareket halindeyken de, THY’nin yenilikçi tasarıma sahip mobil internet sitesini kullanabilirsiniz.

THY’nin internet sitesindeki tüm işlemleri yapabilen, kullanıcı dostu ve mobil cihazlar için optimize edilmiş özel mobil internet sitesine ise https://m.turkishairlines.com/ adresi üzerinden giriş yapabilirsiniz..