Thales_topseries_avant_android

THY’nin Tercihi, Thales’in ‘TopSeries AVANT’ Ürünü Oldu

Thales_topseries_avant_androidTürk Hava Yolları, filosundaki 25 adet Airbus A321 ve 20 adet Boeing B737 uçaklarının uçak içi eğlence sistemleri için tercihini uçak içi eğlence ve bağlantı sistemi Thales’in’TopSeries AVANT ürününden yana gerçekleştirdi.

Türk Hava Yolları’nın yolcu deneyimine yönelik sergilediği bağlılık, Thales’nin son teknoloji ürünü, ödüllü TopSeries AVANT IFE sistemini kullanma tercihinde de görülüyor.

Tüm gelişmiş tek ve çift koridorlu Airbus ve Boeing uçakları üzerinde uygulanabilen bu sistemin tasarımı, kabin koltuklarının altında yer alan elektronik kutuyu ortadan kaldırması ile tek koridorlu segmentin temel etkenlerinden olan yolcu konforunun artırımına olanak sağlamakta.

Sistemin ölçeklendirilebilir tasarımı havayolu şirketinin ekonomi sınıfındaki tekli dokunmatik ekran ve business sınıftaki çoklu interaktif ekran örneklerinde olduğu gibi kabinler arasındaki farklılıkların sunulmasına olanak sağlıyor. AVANT sistemi, Thales’in Yazılım Geliştirici Materyalinin kullanılması suretiyle kolaylıkla entegre olan, kullanıma hazır, geniş yelpazeli spesifik havayolu uygulamalarını barındıran bir Android İşletim Sistemi içermekte. Bu tercihteki bir diğer önemli unsur ise, Türk Hava Yolları’nın özellikle maksimum yolcu memnuniyeti ve konforunu harekete geçiren hızlı geri dönüş durumlarında en ideal sistem performansını sağlamak adına Thales’nin çok deneyimli küresel servis ve destek ağını kullanmadaki kapasitesi oldu.

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Doç. Dr. Temel Kotil, “Türk Hava Yolları’nı rakiplerinden ayıran en belirgin alamet-i farikası hiç şüphesiz üstün hizmet kalitesi. Yolcularımıza uçuş deneyimleri süresince Türk misafirperverliğinin en iyi örneklerini sunmaya çalışıyoruz. Uçak içi hizmetlerin yolcu memnuniyetinin önemli bileşenlerinden biri olduğunun bilincindeyiz ve bu doğrultuda çıtamızı yükseltmeye devam ediyoruz. Süreklilikle hayata geçirdiğimiz yeniliklerle yolcularımıza hoş sürprizler sunarak beklentilerini karşılama odaklı çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu yeni uçak içi eğlence sisteminin de yolcularımızın konforu için farklı bir katma değer oluşturacağından eminiz. Tüm bu yenilikçi girişimler, Türk Hava Yolları’nın yolucularına eşsiz bir seyahat deneyimi sağlama iştiyâkinin birer göstergesi.” dedi.

Anlaşmayı değerlendiren, Thales Uçak içi eğlendirici ve Bağlantı sistemleri (IFEC) CEO’su Dominique Giannoni, “Tek koridorlu uçak içerisinde yolcu deneyimi açısından “etkileyici bir özellik” temin ederken sağlam bir IFE platformu oluşturma çabası, Türk Hava Yolları’nın yolcularına olağanüstü bir uçak içi deneyimi sunma odaklı olduğunun belirgin bir göstergesi. Bu platform ile tüm kabinler son tüketici teknolojisi ile paralel olarak tasarlanmış tam kapasiteli geniş dokunmatik ekranların keyfini çıkarabilecekler. Premium sınıf yolcular da ödüllü dokunmatik medya birimi tarafından sağlanan çoklu ekran ortamının keyfine varabilecekler.” dedi.

Türk Hava Yolları, Thales ile aynı zamanda dinamik ve ilgi çekici bir yolcu deneyimi temin etmeye yönelik yazılım ve medya servisleri içeren 10 yıllık hizmet sözleşmesi üzerinde anlaşma gerçekleştirdi.

Türk Hava Yolları,  2015 yılının Mart ayında A321 filosunu, 2016 yılının Ocak ayında ise B737  filosunu teslim almaya başlayacak.