Aerotonic - yolcular için özel içecek

Uçak Yolcularına Özel İçecek

Şimdilik insanoğlunun icat ettiği en konforlu seyahat şekli olmasına karşın, uçakta düşük basınçlı bir ortamda, kuru bir hava eşliğinde yolculuk etmek, bazı sıkıntıları da beraberinde getiriyor.

Özellikle de sık uçan yolcular için.

Jet lag, nezle, damar tıkanıklığı (Deep Vein Thrombosis) gibi risklerin yanı sıra, vücudun susuz kalması da uçak yolculuklarında en sık karşılaşılan sıkıntılardan bir tanesi.

Aerotonic - yolcular için özel içecek
Aerotonic – yolcular için özel içecek

Özellikle vücudun susuz kalması sorununa karşı geliştirilen özel bir içecek uçak yolcularının kullanımına sunuluyor.

Yeni Zelandalı bir firma tarafından 1ABOVE markası altında satışa sunulan içecek, bu konuda dünyada bir ilk olma iddiasında.

Düşük kalorili, bol elektrolitli, B vitaminli ve polyphenol ihtiva eden bu içecek sayesinde, uçak yolculuğunun sonunda hissedilen yorgunluğun en aza ineceği belirtiliyor.

Vücut tarafından hızlıca emilecek şekilde formüle edilen 1ABOVE, böylece sık sık tuvalete gitme mecburiyetini de ortadan kaldırıyor.

Şirketin web sitesinden, içerisinde 12 adet bir litrelik 1ABOVE şişesi bulunan bir kutu için şu anda 90 Yeni Zelanda Doları (74 USD) karşılığında sipariş alınıyor.

İnsan vücudunun dörtte üçünün sıvılardan oluştuğu düşünüldüğünde, uçak yolculuklarında sıvı kaybına karşı tedbirli olmak gerektiği aşikâr.

Daha rahat ve daha sağlıklı bir seyahat için, ister kendi imkânlarınızla isterseniz bu gibi özel içecekler tüketerek, uçak yolculuğunun risklerine karşı korunmakta fayda var.


Posted

in

,