En Güzel Gol Emirates'ten

 

Dünya Kupası baÅŸladı. Goller ardı ardına geliyor. Ama bence en güzel gol, daha turnuva baÅŸlamadan Emirates’ten geldi. Dünya Kupası sponsorlarından biri olan Emirates, kupadaki 64 maçın tamamını uçaklarında naklen yayımlıyor.

Daha yerel bir kapsamda, Fransa’nın 1.Lig takımlarından Paris Saint Germain ile de üç yıllık bir sponsorluk anlaÅŸması yaptı Emirates.

Emirates’in; bir baÅŸka üst seviye spor aktivitesi olan Formula 1’de de, önde gelen takımlardan McLaren – Mercedes’in sponsoru olduÄŸunu unutmadan belirtelim. Otomobillerin ön ve arka kanatlarında yer alan “Fly Emirates” ibaresi, bir havayolu firmasının kendisini karayolu ortamında tanıtabileceÄŸi en anlamlı ÅŸekil olsa gerek. (Hız + Kanatlar)

Not: Aero Mexico’nun da hakkını yememek lazım. Meksika futbol takımının attığı her gol için “Club Premier” üyelerine 625 mil hediye ediyor. Dünükü maçta Meksika’nın İran’ı 3 – 1 yendiÄŸini düşünürsek, Aero Mexico yolcuları çifte mutluluk yaşıyorlar diyebiliriz.

Abdullah Nergiz

Havacılık sektöründe, hem havayolu hem de havalimanı tarafında 20 yıla yakın profesyonel tecrübesi bulunan Dr. Abdullah Nergiz, Türkiye'nin ilk havacılık blogu olan Havayolu 101'in kurucusu ve baş editörüdür. Yüksek Lisans ve Doktora çalışmalarını Türkiye sivil havacılık tarihi üzerine yapmış olan Nergiz, halen profesyonel kariyerinin yanı sıra özel bir üniversitede havacılıkla ilgili ders vermeye devam etmektedir.