Singapore Airlines, Changi Havalimanı’ndaki Yolcu Salonlarını Yeniliyor

Yolcu deneyimi bakımından sektörün lider şirketlerinden Singapore Airlines, Changi Havalimanı Terminal 3’teki SilverKris ve KrisFlyer Gold salonlarının yenilenmesi için 50 milyon SGD’nin (Singapur Doları) üzerinde bir yatırım yapacak.

Yenileme çalışmalarının 2019 Ağustos’ta başlayıp ve 2021 yılının ortalarında tamamlanması bekleniyor.

Sürdürülen yenileme projesi ile, Terminal 3 salonları için toplamda %30’luk bir alan ve yolcu kapasitesi artışı sağlanacak.

Yeni salonlar, yolcuların ihtiyaç ve tercihlerine göre geniş açık alanlar, iyileştirilmiş imkânlar ve çok çeşitli yiyecek-içecek seçenekleri sunacak.

Singapore Airlines bu projede, zamansız bir zarafet duygusu uyandırırken aynı zamanda da modern ama sade bir görünüm yaratmak için ünlü konaklama ürün tasarımcıları Hirsch Bedner Associates ile çalışıyor.

Suites ve First Class yolcuları, en üst düzey ağırlama deneyimi ve özenle tasarlanmış lüks ve samimi oturma alanları ile hem iş ve hem dinlenmek için kullanıma uygun yepyeni Özel Oda ve First Class dinlenme salonunun keyfini çıkarabilecek.

First Class salonlar, amiral bar özelliği ve salon içi kaliteli yemek imkanları ile Özel Oda hizmetini sürdürecek.

Yolcular, yıllardır bilinen lezzetlerin ötesinde, taze ve mevsimlere göre düzenlenmiş yemek seçenekleri ile geliştirilmiş bir zevk yolculuğuna çıkacak.

Ayrıca Business Class salonu genişletilecek ve yolcuların farklı ihtiyaçlarına cevap verecek dört farklı bölümden oluşacak.

Kısa süreli transit geçişi olan yolcular rahat bir kafeterya ortamında bir şeyler atıştırırken; daha uzun süreli durumlarda ise yolcular, yemek salonunda yerel ve uluslararası lezzetleri tatma imkânı ile Asya ve dünya mutfaklarından oluşan yemek seçkisinin keyfini çıkarabilecek.

Yeni Business Class salonunun en fazla öne çıkan özelliği, sabahları self servis kahvaltı hizmeti için sunulan servis barı olacak.

KrisFlyer Gold Salonu, iki kat kapasiteye sahip olacak ve özel çalışma alanlarının yanı sıra daha büyük açık hava oturma ve yemek alanları da içerecek. Salonda ayrıca tuvalet ve duşlar da olacak.

Marvin Tan konuyla ilgili olarak;

“Araştırmalarımız ve müşterilerimizden gelen kapsamlı geri bildirimler öncülüğünde, T3’teki salonlarımızda bu yeni tasarım konseptini geliştirmek için yolcularımızın seyahatlerini gözden geçirerek alanı yeniden tasarladık.

Müşterilerimizin ihtiyaç ve isteklerini göz önünde bulundurarak, Singapore Airlines’ın bilinen lüks ve misafirperverliğini gösteren bir deneyim sunmayı amaçlıyoruz.

Bu proje, müşteri deneyimini hem havada hem de sahada sürekli olarak arttırma sözümüzün önemli bir parçasıdır ve çalışma ilerledikçe heyecan verici yeni önerileri sunmak için sabırsızlanıyoruz” dedi.