Emirates’ten Yolculara Sinematik Deneyim

Yolcu deneyimi denince akla ilk gelen havayollarından bir tanesi olan Emirates, şimdi de sinematik deneyimle kendisinden söz ettireceğe benziyor.

SkyLights firmasıyla işbirliğine giden Emirates, Dubai Havalimanı’ndaki özel salonları (lounge) kullanan yolcularına, özel olarak tasarlanmış kulaklık – gözlük setleri sağlayacak.

Emirates – Sinematik Deneyim

Yeni ürün ilk olarak önümüzdeki Nisan ayı boyunca havalimanının Concourse B bölümündeki Business Class lounge’ında denenecek.

Mayıs ayında ise deneme sırası, yine aynı bölümdeki First Class lounge’ına gelecek.

Her biri 120 gram ağırlığında olan setler sayesinde Full HD deneyimi mümkün olacak. SkyLights firmasının setleri, üç boyutlu filmler ile de uyumlu.

Yeni filmlerin yanı sıra, dünyaca ünlü belgesellerin de yer alacağı bu yeni hizmet, Emirates’in yolcu deneyimini kavramına sadece uçak içerisinde değil, yerde de ne kadar önem verdiğinin bir göstergesi olarak yorumlanıyor.

Yeni hizmet özellikle bir sonraki uçuşu için nispeten uzunca bir süre lounge’da zaman geçirmek zorunda kalan yolcular için, bir hayli keyifli bir tecrübe olacağa benziyor.

Emirates – Sinematik Deneyim

Deneme süresi boyunca yolculardan olumlu tepkiler gelmesi halinde, SkyLights setleri, Emirates’in Dubai Havalimanı’ndaki tüm özel yolcu salonlarında kullanıma sunulacak.

Emirates’in, Dubai Havalimanı’nda toplam yedi adet özel yolcu salonu bulunuyor.

Şirketin bunlara ilave olarak dünyanın dört bi yanında 34 farklı özel yolcu salonu daha hizmet veriyor.


Posted

in