SWISS, Zürih Havalimanı’nda Yeni Bir “First Class Lounge” Açtı

İsviçreli havayolu şirketi SWISS, Zürih Havalimanı’nda çok özel yolcuları için yeni bir First Class Lounge açtı.

Terminal A bölgesinde yer alan ve 650 m2 büyüklüğünde bir alana sahip olan yeni salon, 5 Mart 2018 tarihinde hizmete girdi.

SWISS First Class Lounge (Zürih Havalimanı)

SWISS First Class Lounge, her gün saat 05:30-22:30 arasında açık olacak.

Salonun içerisinde check-in bankoları, güvenlik kontrol noktası, bir à la carte restaurant ve kahve köşesi bulunuyor.

SWISS First Class Lounge (Zürih Havalimanı)

Kış aylarında buradan sıcak memleketlere, mesela Zürih’ten Bangkok’a seyahat edecek yolcuların, kalın giysilerini bırabilecekleri vestiyer hizmeti de yeni salonda mevcut.

SWISS First Class Lounge (Zürih Havalimanı)

Bunlara ilave olarak önümüzdeki yaz aylarında, Zürih’e gelen First Class yolcuları için özel şoför hizmeti de başlatılacak.

Bildiğiniz üzere SWISS, bir Lufthansa Group markası.

Dolayısıyla yeni salondan, Lufthansa Group HON Circle üyesi yolcular da faydalanabilecek.

Yeni salonun tasarımında, SWISS’ın halihazırda Zürih Havalimanı Terminal E bölgesindeki First Class Lounge’u örnek alındı.

Her türlü konforun düşünüldüğü bu çok özel mekânda, apron manzaralı bir toplantı odası ve sigara tiryâkileri için ayrı bir bölüm de bulunuyor.

Terminal A’da açılan bu yeni salon daha ziyade kısa menzilli uçuşlarla seyahat edecek yolcuların kullanımını hedefliyor.

Uzun menzilli uçuşlarda seyahat edecek yolcular, Terminal A’daki salona gelmiş olsalar bile, buradan bir limuzin ile alınarak, Terminal E’deki First Class Lounge’a götürülecekler.

Hatırlanacağı üzere Lufthansa Group’un amiral gemisi Lufthansa da geçtiğimiz günlerde Business Class lounge konseptini yenilediğini duyurmuş ve ilk olarak Milano Malpensa Havalimanı’nda hizmete soktuğu salonla yolcularının karşısına çıkmıştı.


Posted

in

,