AtlasGlobal_hostes_pilot

AtlasGlobal, Bu Yaz “Charter” Ağırlıklı Uçacak

AtlasGlobal, Rusya ve Kazakistan’dan Antalya ile Dalaman’a bu yıl 2 milyon yolcu taşımak üzere Anex Tour ve Intouristik operatörleri ile anlaşma yaptı.

Son yıllarda tarifeli uçuşlara ağırlık veren AtlasGlobal’in charter yani tarifesiz seferlere dönmesi dikkat çekti.

Yazın gerçekleştirilecek operasyonda, AtlasGlobal, Rusya ve Kazakistan’dan 22 noktadan Antalya ve Dalaman’a uçacak.

Erken rezervasyon döneminde satışların yüzde 25’ini gerçekleştiren AtlasGlobal Havayolları, 22 uçuş noktası ve 31 hat ile Antalya’da 1 milyon 750 bin, Dalaman’da ise 300 bin’e yakın turist taşımayı planlıyor.

AtlasGlobal_hostes_pilot

Rusya’da 19 Yeni Nokta

Uluslararası arenada büyüme stratejisi doğrultusunda yurt dışındaki tarifeli uçuş noktalarını artırmaya devam edeceğini açıklayan AtlasGlobal’’n Rusya ve BDT Bölge Temsilcisi Orhan Sancar, Antalya ve Dalaman çıkışlı direkt seferlerin Rusya’daki 19 yeni uçuş hattının, başta St. Petersburg ve Moskova olmak üzere önemli şehirleri kapsadığını belirterek, Kazakistan uçuş noktalarını ise Astana, Almatı ve Karaganda olarak sıraladı.

Ağırlıklı olarak Rusya olmak üzere BDT’deki bu yeni uçuş noktalarına hem Antalya hem de Dalaman’dan köklü tur operatörü ortakları ile tarifeli seferler düzenleyerek ana hedeflerinin ülkemize gelecek olan turist sayısını artırarak turizmin 12 aya yayılması olarak açıklayan Sancar, AtlasGlobal’in sunduğu kaliteli hizmet nedeniyle Rusya ve Kazakistan’da en çok tercih edilen havayolu olduğunu ve bu durumun pazardaki rakiplerin hizmet kalitelerini yeninden gözden geçirmek zorunda kalmalarına neden olduğunu ifade etti.


Posted

in

Tags: