Air Canada’nın Yeni “Özel Yolcu Salonu” Göz Kamaştırıyor

Kanadalı havayolu şirketi Air Canada, Toronto Pearson Havalimanı’nda yeni bir özel yolcu salonunu hizmete soktu.

Signature Suite adı verilen ve dış hat yolcularının faydalanabileceği lounge, tasarımı ve hizmet kalitesiyle adeta göz kamaştırıyor.

Air Canada – Signature Suite Lounge

Yeni salon, Montreal merkezli mimarlık firması Heekyung Duquette tarafından tasarlandı.

Salonun en dikkat çekici özelliklerinden bir tanesi, yolcuların lüks bir restoran kalitesinde à la carte hizmet alabilecek olması. Menü içeriği, Kanadalı ünlü şef David Hawksworth imzasını taşıyor.

Yani mesela, uzun bir uçuş öncesinde karnınızı lounge’da iyice doyurup, uçak içerisindeki ikram hizmetini beklemeden kalkış sonrasında hemen uykuya dalabilirsiniz.

Air Canada – Signature Suite Lounge

Özellikle sık sık iş amaçlı seyahatlere çıkan yolcular, bunun ne kadar önemli bir şey olduğunu daha rahat anlayacaktır.

Salonda à la carte seçeneğinin yanı sıra, havayolu lounge’larında görmeye alışık olduğumuz diğer yiyecek – içecek alternatifleri de bulunuyor.

Air Canada – Signature Suite Lounge

Air Canada Signature Suite, resmî olarak 1 Aralık 2017 tarihinde hizmete girdi.

Bu çok özel salona sadece, bir dış hat uçuşu için ücretli bilet satın almış olan Business Class yolcuları giriş yapabilecek.

Yani Economy Class’tan upgrade olmuş olan yolcular veya bir sadakat programının elite statüdeki yolcuları, buradan faydalanamayacak.

Air Canada – Signature Suite Lounge

600 m2 alana sahip olan Signature Suite, aynı anda 160 yolcuyu ağırlayabiliyor ve Air Canada’nın Toronto Pearson Havalimanı – Terminal 1 binasındaki uçağa biniş kapılarına yakın bir konumda bulunuyor.

Air Canada – Signature Suite Lounge

Neticede Air Canada da, önde gelen havayolu şirketleri arasında son yıllarda hızla yayılan trende uyarak, ücretini ödeyerek Business Class’ta seyahat eden yolcuları için ayrıcalıklı bir ortam sağlamış oldu.

Air Canada – Signature Suite Lounge