Hitit, Afrika Kıtasının En Büyük Havacılık Fuarına Sponsor Oldu

Hitit Bilgisayar ekibi Afrika’da düzenlenen Sivil Havacılık Festivali’ne katıldı.

Türkiye’nin havayolu sektöründeki en eski yazılım firmalarından bir tanesi olan Hitit Bilgisayar, Afrika Sivil Havacılık Festivali’nin “Gümüş” sponsorluğunu üstlendi.

Dünyanın dikkat çeken destinasyonlarından biri olan Johannesburg, Afrika kıtasının en önemli, dünyanın ise sayılı havacılık organizasyonları arasında gösterilen Afrika Sivil Havacılık Festivali’ne ev sahipliği yapıyor.

Birçok havayolu firması, havalimanı ve teknolojileri şirketlerinin katılımında 13 Haziran 2017 tarihinde başlayan etkinliğin “Gümüş” sponsorluğunu Hitit üstlendi.

Afrika kıtasının en büyük havacılık organizasyonu olan Afrika Sivil Havacılık Festivali Johannesburg’da 13-14 Haziran tarihleri arasında düzenleniyor. Bu sene sekizincisi gerçekleştirilen ve havacılık sektörü kapsamında dünyanın sayılı etkinlikleri arasında gösterilen organizasyon, her sene binlerce katılımcısıyla sektör temsilcilerine önemli bir buluşma ve network imkanı sağlıyor.

İki gün sürecek olan ve 2000’e yakın davetlinin ziyaret etmesi beklenen organizasyona, 300 konferans delegasyonu ve 80 konuşmacı iştirak edecek. Konferans süresince düzenlenen panel ve seminerlerde, sektörün önde gelen firmalarından üst düzey yetkililerce gerçekleştirilen sunumlarla, havacılık sektörünün gelişim alanları ile teknolojik gelişmelerin sivil havacılık alanında yarattığı dönüşüm ve yenilikler ele alınacak.

200’ü aşkın havayolu, havalimanı ve teknoloji şirketlerinin iştirak ettiği Afrika Sivil Havacılık Festivali’nin gümüş sponsorluğunu, Türkiye’nin tek havayolu yazılım firması olan Hitit üstlendi. Büyük bir stantla organizasyona katılım gösteren Hitit, havayolu dağıtım kanalları ile yolcu hizmet sistemlerinin (PSS) bileşenleri hakkında iki ayrı sunum gerçekleştirecek.

Hitit Genel Müdürü Nur Gökman konu hakkında:

“İçinde bulunduğumuz bu gelişim ve dönüşüm çağında yeni teknolojilere adapte olmak havayolu firmaları açısından bir zorunluluk haline geldi. Müşterilerine kusursuz bir seyahat deneyimini yaşatmak amacıyla operasyonel işleyişlerini mükemmel bir seviyeye getirmeyi hedefleyen bu firmalara, inovatif bilişim hizmetleri sunmak bizim en önemli varlık sebebimizdir. Üstlendiğimiz bu misyonun bilinciyle dünyanın dört bir yanındaki iş ortaklarımızla birlikte seyahat sektörünün kalitesini yükseltmeye ve bu amaçla gerçekleştirilen organizasyonlara destek vermeye çalışıyoruz. Bu kapsamda, gümüş sponsoru olduğumuz Afrika Sivil Havacılık Festivali’ne katılarak, hem çözümlerimizi daha yakından tanıtmaktan hem de Hitit profesyonellerinin yaptıkları sunumlarla sektör aktörlerinin ufuklarını açmaktan mutluluk duyuyoruz.” dedi.

Hitit Bilgisayar Hizmetleri Hakkında

1994 yılında kurulan Hitit Bilgisayar Hizmetleri, sektörün hızla büyüyen oyuncularının en çetin ve karmaşık ihtiyaçlarını dahi karşılayabilecek düzeyde yeni nesil havayolu, havaalanı ve seyahat yazılım ürünleri ve servisleri sağlamaktadır.

Crane PAX / DCS ürünleri, rezervasyon, biletleme, check-in, yolcu kalkış kontrolü,  ekip planlama ve sadakat yönetimi ihtiyaçlarını karşılarken,  Crane RA, Crane CA, Crane SP, Crane OCC, Crane CREW ve Crane ALM, sırasıyla, gelir muhasebesi, gider muhasebesi, tarife planlama, operasyon kontrolü, ekip planlama, tur operatörü /charter yönetim  ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Müşterileriyle kurduğu yakın ilişkileriyle  tanınan Hitit, ürünleri ve servisleri ile ilgili olduğu kadar, müşteri hizmetleri konusunda da mükemmel geri dönüşler almakta ve bu geri dönüşleri daha da kaliteli ve başarılı hizmetlere dönüştürmektedir.

Rezervasyon sistemleri üzerinden geçen 55 milyondan fazla yolcu ile dünya havayolu PSS (Yolcu Servis Sistemi) endüstrisinde 5. sırada bulunan Hitit, Avrupa’dan Asya’ya, Afrika’dan Ortadoğu ve Türki Cumhuriyetlere uzanan müşteri portföyünü hızla çoğaltmaya ve çeşitlendirmeye devam etmektedir.


Posted

in

,