KLM, Business Class İkramında “Ne Zaman İstersen” Konseptine Geçiyor

Hollandalı bayrak taşıyıcı KLM, Business Class ikramında “Ne Zaman İstersen” (Anytime for you) konseptine geçiyor.

Yeni ikram konsepti ilk olarak 1 Temmuz 2017 tarihinde Amsterdam – Johannesburg hattında hizmete girecek.

Yeni konsept çerçevesinde hem yolculara sunulan ikramın içeriği daha da çeşitlendirilecek, hem de yolcular yemeklerini istedikleri zaman yiyebilecek.

Uçuşun başında yolculara sunulan menü kartında üç seçenekli standart yemek servisinin yanı sıra, “Anytime for you” başlığı altında ilave alternatifler önerilecek.

Bu menüde, çeşitli özelliklerde sekiz farklı yemek bulunacak.

Bilindiği üzere sekiz saatin üzerindeki uzun menzilli uçuşlarda havayolu şirketleri genelde iki kez yemek servisi sunuyor.

İlki kalkıştan hemen sonra, ikincisi de inişten yaklaşık iki saat önce başlayan bu servislerin zamanlaması tüm yolcular için uygun olmayabiliyor.

İşte KLM’in ikram konsepti bu soruna bir çare olmayı amaçlıyor.

Business Class yolcuları, kalkıştan hemen sonraki yemek yerine, Anytime for you menüsünden tercih edecekleri seçenekleri, yine uçuşun kendi tercih ettikleri bir anında yeme fırsatına sahip olacak.

Özellikle Doğu – Batı ekseninde gerçekleştirilen uzun menzilli uçuşlarda yemek saatini belirleyebilmek, jet-lag etkisini azaltmada faydalı olabilir.

KLM, Amsterdam – Johannesburg hattındaki deneme sürecinin ardından yeni konsepti kademeli bir biçimde diğer hatlarda da yolcuların beğenisine sunmaya başlayacak.

Aslına bakacak olursak, hizmet kalitesinin yüksek olduğu havayolu şirketlerinin bazıları Business Class yolcularına bu imkânı uzunca bir süredir sunmaktaydı.

Böylece Avrupalı bir havayolu şirketi de, yavaş yavaş da olsa, aynı yönde hareket etmiş oluyor.


Posted

in