KLM, Yolcularının Seyahat Deneyimi Yorumlarını Yayınlıyor

Son zamanlarda seyahat acenteleri ve havayolları, müşterilerinin uçuş kaliteleri hakkında daha fazla bilgi edinmeleri amacıyla TripAdvisor ve Routehappy gibi şirketlerle ortaklıklara yönelmişti.

Yapılan araştırmalar yolcuların bir havayolundan bilet alacağı o zaman daha önce o şirketle uçuş yapmış yolcuların görüşlerini dikkate aldığını, havayolu seçiminde bunun önemli rol oynadığını ortaya çıkardı.

KLM IFE Economy Class (2015)

Sosyal medyayı en etkin şekilde kullanan havayollarının başında gelen KLM, online bilet satışında şeffaf bir uygulama başlattı.

KLM’in web sitesi üzerinden bilet almak isteyen yolcular, daha önce o parkurda uçmuş olan kişilerin hem olumlu hem de olumsuz değerlendirmelerini okuyabilecek.

Şirket, yolcuların uçuşla ilgili geri dönüşlerini titizlikle inceleyip şikayet konusu unsurları en aza indirmeyi amaçlıyor.

KLM Ürün Müdürü Maaike van der Horn, yolcuların görüşlerini yayınlayarak şeffaf olmayı ve güven kazanmayı hedeflediklerini belirterek, hakaret içermeyen, uçuş ekibi ve diğer yolcuların isimlerinin geçmediği her türlü yorumu yayınladıklarını kaydetti.


Posted

in

Comments

One response to “KLM, Yolcularının Seyahat Deneyimi Yorumlarını Yayınlıyor”