Etihad ve Qatar Airways, Konfor Kitlerini Yeniledi

Qatar Airways Business Class Amenity Kit (November 2016)
Qatar Airways Business Class Amenity Kit (November 2016)

Özellikle uzun menzilli uçuşlarda Business Class yolcularının hassasiyetle dikkat ettiği unsurlardan bir tanesi, havayolu şirketleri tarafından sunulan konfor paketleri (amenity kit) oluyor.

Bunun farkında olan Etihad Airways ve Qatar Airways, yakın zaman önce güncellediği konfor paketlerini yolcuların beğenisine sundu.

Geçtiğimiz Ekim ayı içerisinde First Class konfor paketini, Giorgio Armani ürünleriyle yenileyen Qatar Airways, Business Class’ta da benzer bir yol izledi.

Şirketin Business Class paketleri, First Class’takini andıran, benzer stil esinleri taşıyor.

Qatar Airways’in kadın yolcuları, Giorgio Armani Beauty ve Fragrances ürünlerinden oluşan içeriğin yanı sıra, gayet şık bir biçimde tasarlanan konfor paketini diğer zamanlarda da makyaj ve mücevher çantası olarak da kullanabiliyor.

Qatar Airways erkek yolcularına ise en son erkek moda trendlerini yansıtan ve yine şık bir tasarıma sahip olan ve fitilli kumaştan üretilmiş bir seyahat çantası hediye ediliyor.

Yenilenen konfor kitleri ilk olarak Qatar Airways’in uzun menzilli A380 uçuşlarında sunulmaya başlandı.

Etihad Airways Business Class Amenity Kit (November 2016)
Etihad Airways Business Class Amenity Kit (November 2016)

Öte yanda Etihad Airways de, konfor paketlerini güncelledi.

Şirket, ilk olarak 2015 yılının sonlarında yolcularıyla buluşturduğu ve “LUXE City Guides” adını verdiği konfor kitlerinin ikinci versiyonunu hazırladı.

Tasarımı, modern ve yenilikçi Etihad Airways markası ile örtüşen yeni seyahat kitleri, LUXE City Guides tarafından hazırlanan rehberlerin yanı sıra Scaramouche + Fandango markasına ait doğal hijyenik ürünleri ve uçak içinde kullanıma uygun uyku ve seyahat ürünlerini içeriyor.

Geçen yılki versiyonda yer alan ve Buzz firması tarafından tasarlanan altı serilik özel seyahat kitinde, Etihad Airways’in küresel uçuş ağında bulunan Abu Dabi, Londra, Madrid, Los Angeles, Sidney ve Hong Kong şehirlerinden esintiler bulunmaktaydı.

Aynı çalışmanın bu yılki versiyonunda ise, Abu Dhabi, New York, São Paulo, Rome, Melbourne ve Bangkok kentleri yer alıyor.

Söz konusu konfor paketlerinin içerisinde, ilham alınan şehirlere ait bilgileri içeren rehberler bulunuyor ve bu rehberlerde, otelden restorana, spadan ünlü butiklere kadar turistlerin ilgisini çekebilecek bir çok yere ilişkin ip uçları yer alıyor.

Comments

One response to “Etihad ve Qatar Airways, Konfor Kitlerini Yeniledi”