Turkish Airlines – A True Success Story

Safiye Ademoğlu is just one of Turkish Airlines’ many female pilots. We’ve created this video to tell her story and thank all our talented and successful female pilots. Turkish Airlines has always supported female pilots, and will always continue to do so.

Turkish Airlines embraces the dreams of individuals invested in aviation, and provides them with all the opportunities an elite Aviation Academy has to offer. Be a part of this rapidly developing industry where the interest for pilots is expanding on a daily basis, and make valuable contributions to the global aviation scene with your accomplishments.

Safiye Ademoğlu Türk Hava Yolları’nın kadın pilotlarından yalnızca biri. Türk Hava Yolları bu filmle Safiye’nin öyküsünü anlatarak her biri birbirinden başarılı ve yetenekli kadın pilotlarına teşekkür etmek istedi. Türk Hava Yolları bugüne kadar kadın pilotların yanındaydı, bundan sonra da her zaman yanlarında olmaya devam edecek.

Türk Hava Yolları, havacılığa gönül veren gençlerin hayallerine kol kanat geriyor, onlara seçkin havacılık akademilerinin tüm imkanlarını sunuyor. Türkiye’de ve dünyada hızla gelişen ve pilot ihtiyacı her geçen gün artan havacılık sektöründe geleceğin başarılı pilotları olarak siz de yerinizi alın, ülkemiz ve dünya havacılığına önemli katkılar sağlayın.

 


Posted

in