Virgin_Atlantic_Richard_Branson_ice_cube_upper_class

Richard Branson Buz Küpleri

Virgin_Atlantic_Richard_Branson_ice_cube_upper_classRichard Branson, havayolu sektörünün ve daha bir çok diğer iş alanının kuşkusuz en renkli simalarından bir tanesi.

Branson, üst düzey bir yönetici, sahip olduğu markaları nasıl temsil eder, pazarlamasını nasıl yapar denildiğinde, herhalde akla gelebilecek ilk isimlerden.

Belki de üniversitelerin ilgili bölümlerinde işlenebilecek bir vak’a çalışması, bir “sir”.

İşte bir Richard Branson bombası daha.

Branson’ın kafası model alınarak üretilen buz küpleri; veya buz kafaları. 🙂

Virgin Atlantic’in yenilenen upper class‘ında seyahat edecek yolcular, uçuş esnasında yudumlayacakları içeceklerini, “Little Richard” adı verilen buzlarla soğutabilecek.

Dört tasarımcı tarafından hazırlanan Küçük Richard buz küplerinin en ince ayrıntıları yansıtabilmesi amacıyla özel fotoğrafçılık ve lazer tarama yöntemleri kullanıldı.

Bu sayede, Richard Branson’ın kafasının bir hayli detaylı bir modeli elde edilmiş oldu.

Virgin Atlantic’in yeni Upper Class Suiti şu an için  haftanın altı günü Londra Heathrow ve New York JFK (VS003& VS004) arasında hizmet vermekte.

2012 yılı içerisinde diğer yeni Airbus A330’ların ve 2014’ten itibaren Boeing 787’lerin Virgin Atlantic filosuna dahil olmasına paralel olarak, yeni Upper Class’ın yolcuların beğenisine sunulacağı hat sayısı da artacak.

Bu vesileyle, Richard Branson’ın hayatının önemli bir bölümünü aktardığı “Losing My Virginity” adlı otobiyografisini bir kez daha herkese tavsiye ediyoruz.