Delta ile LivingSocial, Kupon Konusunda İşbirliği Yapıyor

Online ticarete en fazla önem veren ve bu konudaki gücünü ve etkinliği daha da ileriye götürmek için farklı bir çok uygulamaya imza atan Delta, bu kez de kupon işine girdi.

Böylece Delta, “Günün fırsatı” konseptini 21 ülke ve 478 noktada sahip olduğu 40 milyon üyesiyle başarıyla uygulayan LivingSocial ile kendi web sitesini uyumlu hale getirerek, yolcularına yeni bir imkân sunmuş oluyor.

Kupon sistemini bilmeyenler için kısa bir açıklama yapmak gerekirse; LivingSocial, Groupon gibi firmalar farklı bir çok sektördeki firmayla (Kafe, otel, restoran gibi) tek bir gün için geçerli olacak çok özel anlaşmalar yaparak bunları üyelerinin kullanımına sunuyor.

Delta da şimdilik kendi biletleri için olmasa da, LivingSocial’ın sunduğu diğer fırsatları yolcularının kolayca alabileceği bir sisteme geçmiş durumda.

Sistem şu şekilde işliyor.

Delta.com’dan biletinizi alıyorsunuz. “My Trips” bölümünde uçuş bilgilerinize girdiğinizde, LivingSocial’dan günün tekliflerini alma seçeneğini (bir kereliğine) işaretliyorsunuz.

Bu aşamadan sonra uygulamanın algoritması süreci devralıyor ve sizin seyahat ettiğiniz şehir ve tarih çifti dahilinde olmak üzere fırsat duyurularını size göndermeye başlıyor.

Böylece posta kutunuz sizin ilgilenmeyeceğiniz tekliflerle de dolup taşmıyor.

Örnek:

6-7 Ağustos tarihlerinde New York’tan Miami’ye seyahat edeceğinizi düşünün. LivingSocial size Miami’de bu hafta sonuna yönelik teklifleri size gönderiyor.

Yeniden New York’a geri döndüğünüzde ise sadece New York ile ilgili teklifler geliyor.

Hem pazarlama, hem sosyal medya, hem de Y Nesli’ne yönelik uygulamaları için online ticaret konusunda defalarca tebrik ettiğimiz Delta’yı bir kez daha kutluyor, yeniliklerini dört gözle bekliyoruz.

🙂