QSuite, “En Yenilikçi Ürün” Ödülünü Aldı

Qatar Airways’in QSuite adını verdiği yeni business class kabini, “2017 yılının en yenilikçi ürünü” seçildi.

Qatar Airways, 2017 Telegraph Ultratravel Awards’a layık görülen QSuite’in lansmanını ilk kez Mart ayında ITB Berlin’de yapmıştı.

Qatar Airways İngiltere ve İrlanda Müdürü Morena Bronzetti, ödül ile ilgili olarak, “Bu ödülü, birinci sınıf bir ürün ve hizmet felsefesiyle yolcularımıza karşı devam eden taahhüdümüzün bir parçası olarak görmekten memnuniyet duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

Qatar Airways QSuite

Bronzetti, İngiltere pazarının yeni business class ürünle tanışacak ilk ülkelerden biri olacağını belirterek, “Birleşik Krallık’tan ve İngiltere’den uçan müşterilerimizin rakipsiz bir konforla seyahat etmelerini sağlamak için deneyimimizi sürekli olarak geliştiriyoruz” dedi.

Ödül töreni 22 Mayıs 2017 tarihinde Londra’daki The Savoy otelinde gerçekleştirilirken, etkinliğe dünyanın önde gelen havayolları, otelleri, tur operatörleri ve cruise şirketlerinin yöneticileri katıldı.

Qatar Airways tarafından patenti alınmış yeni ve benzersiz koltuk tasarımına sahip QSuite bir çok havayolu şirketinin first class olarak sunduğu üründen bile daha iddialı.

QSuite konseptinde koltuklar uçak içerisinde, 1 – 2 – 1 düzeninde yer alıyor. Pencere kenarındaki koltuklar tekli.

Qatar Airways’in yemek, hediye setleri, eğlence ve servis dahil çok sayıda temas noktasında başka yeniliklerle de desteklenen QSuit kabini, sektör normlarına ve beklentilerine meydan okuyor.

Yolcular, Haziran ayından itibaren QSuite ile seyahat etme fırsatını bulacak.