The New Eurowings Long Haul Launched

Eurowings, Uçuş Ağını Genişletiyor

Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress’in operasyonunu yaptığı uzun menzilli düşük maliyetli uçuşlar başladı. Eurowings’in satışı yaptığı biletlerle 6 yeni hat açılıyor.

Eurowings, 2 Kasım 2015 tarihinde D-AXGA kuyruk numaralı Airbus A330-200 uçağı ile Küba’nın Varadero şehrine ilk uzun menzilli uçuşunu gerçekleştirdi.

Die neue EurowingsVaradero, Eurowings’in 2015/2016 kış sezonu uçuş programı kapsamında yapacağı altı adet uzun mesafeli uçuş noktasından ilkiydi.

Eurowings, uzun menzilli uçuşları kapsamında Varadero’nun yanı sıra Dominik Cumhuriyeti’nin Punta Cana ve Puerto Plata şehirlerine, Tayland’da Phuket ve Bangkok ile Dubai’ye de uçuş düzenliyor.

Punta Cana ve Puerto Plata’ya ilk uçuşlar 7 Kasım’da gerçekleştirildi. Phuket ve Dubai uçuşları ise ilk kez 18 Aralık’ta, Bangkok uçuşları ise 20 Aralık’ta başlayacak.

Tüm uzun mesafe uçuşlar Köln/Bonn Havaalanı’ndan gerçekleştirilecek.

Eurowings_Cabin_seatTüm Koltuklar Satıldı

Lufthansa Passage Yönetim Kurulu Başkanı ve Deutsche Lufthansa AG Yönetim Kurulu Üyesi Karl Ulrich Garnadt, “Eurowings ile uzun mesafeli uçuşlar gerçekleştirmekten ve yeni nesil kabin içi eğlence sistemi ile donatılan A330 uçağımızı müşterilerimize sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. İlk uçuşumuzun tüm koltukları satıldı. Bu da, Eurowings’in müşteri beklentilerini karşıladığının bir göstergesidir” şeklinde konuştu.

Eurowings’in 310 koltuk kapasiteli Airbus A330-200 kabini, 21 koltuklu ‘Best’ bölümü, 46 koltuklu ‘More Comfort’ bölümü ve 243 koltuktan oluşan ‘Smart’ ve ‘Basic’ tarifeleri ile satılan ayrı bir bölümden oluşuyor.

Exclusive ön kabin alanında premium koltuk konforu sunan ‘Best’ tarifeli uçuşu tercih eden yolcular, biletlerine 249,99 Avro ödeyerek sahip olabilecek.

İki adet kabin bagajı ile 23 kg’a kadar iki adet kargo bölümüne verilecek bagaj bu ücrete dahildir. Uçuşlarını bu tarifeden gerçekleştiren yolcular, check-in ve boarding önceliğine sahip olurken aynı zamanda değişim ve iptaller için de ücret ödemeyecek ve Wings Lounge’tan faydalanabilecek.

The New Eurowings Long Haul LaunchedEkstra Hizmet, Ücretli

Tek parça kabin bagajı ve 23 kg’a kadar kargo bölümüne verilecek bagajı kapsayan ‘Smart’ tarifeli biletler 149.99 Avro’dan başlıyor.

Bir adet sıcak, bir adet soğuk yemek ve bir adet alkolsüz içecek ya da su da ‘Smart’ tarifeli rezervasyona dahil. Uçuşlarını bu tarifeden gerçekleştiren yolcular değişim ve iptaller için de ücret ödemiyorlar.

Yolcular, ‘Smart’ tarifeye ek 50 Avro ya da ‘Basic’ tarifeye ek 90 Avro ödeyerek ‘More Comfort’ seçeneğinden faydalanabilirler. ‘More Comfort’, ekstra 10 cm ayak koyma yeri ve ekstra 5 cm daha fazla yaslanabilen koltuk imkanı ile battaniye ve yastık sunuyor.

Uçak kabini, akıllı telefonlar ve tablet gibi kişisel cihazlar için kablosuz ağ sunan ultra-modern uçak içi eğlence sistemi ile donatılmış.

Tüm yolcular, her koltuk için tasarlanan bireysel hd ekranlarında sunulan 12 popüler sinema filminin yanı sıra 60 TV dizisi ve belgesel içeren dijital eğlence sistemi Wings Entertain’den de faydalanabilecek.

Ayrıca çocuklar için sunulan özel eğlence programı da genç yolcuların keyifli bir yolculuk geçirmesini sağlayacak.