Etihad Airways_LUXE City Guides_new-business-class-kit_2015

Etihad’ın Seyahat Kitlerinin İlham Kaynağı Şehirler

Etihad Airways, LUXE City Guides işbirliği ile sınırlı sayıda üretilen özel seyahat kitlerini tanıttı.

Tasarımı, modern ve yenilikçi Etihad Airways markası ile örtüşen yeni seyahat kitleri, LUXE City Guides tarafından hazırlanan rehberlerin yanı sıra Scaramouche + Fandango markasına ait doğal hijyenik ürünleri ve uçak içinde kullanıma uygun uyku ve seyahat ürünlerini içeriyor.

Etihad Airways_LUXE City Guides_new-business-class-kit_2015
Etihad Airways, uçuş deneyimini yeniden tanımlarken yenilik ve lüks alanındaki çıtasını bir nokta daha yukarıya taşıyor.

LUXE City Guides tarafından tasarlanan altı serilik özel seyahat kiti, Etihad Airways’in global uçuş ağında bulunan Abu Dabi, Londra, Madrid, Los Angeles, Sidney ve Hong Kong şehirlerinden esintiler taşıyor.

Etihad Airways_LUXE City Guides_new-business-class-kit_Oct 2015
Abu Dabi kiti, Emirliklerin zengin kültürel mirasından alınan ilhamla tasarlandı.

1960’ların pop kültürünü anımsatan Londra kiti ikonik Londra yeraltı metrosu haritasından, Madrid kitleri ise İspanya bayrağının renklerinden esinlenerek oluşturuldu.

İlham alınan şehirlere ait bilgileri içeren rehberlerde otelden restorana, spadan ünlü butiklere kadar birçok adres yer alıyor.

Business Class konuklarına özel ve limitli sayıda üretilen kitler, Scaramouche + Fandango markasının özel olarak geliştirdiği parabensiz ve yüksek oranda doğal içerikli, E vitamini açısından zengin cilt ürünlerini içeriyor.

Kitlerde ayrıca çorap ve uyku maskesinin yanı sıra hijyenik ürünler de yer alıyor.


Posted

in

Comments

One response to “Etihad’ın Seyahat Kitlerinin İlham Kaynağı Şehirler”