NY-LON_Lounge_bar_Delta_Virgin_Reception

Virgin Atlantic ve Delta, Londra’nın Merkezinde Lounge Açtı

NY-LON_Lounge_bar_Delta_Virgin_ReceptionVirgin Atlantic ve Delta Air Lines, farklı bir girişime imza atıyor.

Transatlantik bu iki güçlü havayolu şirketi, havalimanının dışında, Londra’nın merkezi sayılabilecek bir yerde dün (30 Temmuz 2015) bir özel yolcu salonu (lounge) açtı.

Kentin güney-doğusunda kalan ve bir çok büyük konserin yapıldığı The O2 adlı eğlence bölgesi, Virgin ve Delta’nın NY-LON adını verdiği bu sıra dışı özel yolcu salonuna ev sahipliği yapıyor.

Londra’nın merkezinden metroyla 15 dakikada ulaşılabilen NY-LON, haftanın yedi günü, öğle saatinden gece yarısına kadar açık olacak.

Rezervasyon usulü çalışan ve herkese açık olan salonun içerisinde Turbine Lounge ve VIP Lounge adı verilen iki bölüm bulunuyor. Secret Meeting Room adı verilen ayrı bir oda ile de, gözlerden uzak bir yemek keyfi yaşamak mümkün.

NY-LON_Lounge_bar_Delta_Virgin_barNY-LON bunun yanı sıra, özel parti yapmak isteyenlere de alternatif bir ortam sağlıyor.

Tahmin edileceği üzere, Londra ve New York’tan esinlenerek hazırlanan yemek ve içecekler, Delta ve Virgin Atlantic’e has havayolu tarzı çerçevesinde sunuluyor.

Pek iyi; Delta ve Virgin, neden böyle bir salon açma ihtiyacını hissetti?

Yapılan açıklamaya göre, uçak seyahatinin heyecanı, yere taşınmak istendi.

Her iki havayolu şirketinin de uçak içi eğlence sistemlerine özel önem verdiği ve özellikle Virgin markası için müzik konusunun ayrı bir yere sahip olduğu belirtilerek, O2 gibi bir konser merkezinde böyle bir deneyimin sunulmak istendiği vurgulandı.

Aslına bakılırsa NY-LON için farklı bir pazarlama girişimi nitelendirmesi yapılabilir.

Böylece havayolu şirketleri, uçak içi ve havalimanı bölgesi ile kısıtlı olan alanın bir hayli dışına çıkarak, kent merkezinde aktif pazarlama yapma imkânına sahip olacaklar.

Bakalım Virgin Atlantic ve Delta’nın bu yeni özel yolcu salonu, Londralıların nezdinde ne kadar kabul görecek?

NY-LON_Lounge_bar_Delta_Virgin_VIP

NY-LON_Lounge_bar_Delta_Virgin_Secret Meeting-room

Comments

One response to “Virgin Atlantic ve Delta, Londra’nın Merkezinde Lounge Açtı”