IATA_Ground Handling Conference_Istanbul_2015_001

IATA Yer Hizmetleri Konferansı İstanbul’da Devam Ediyor

IATA_Ground Handling Conference_Istanbul_2015_001Uluslararası hava taşımacıları birliği IATA tarafından her yıl düzenlenen yer hizmetleri konferansının yirmi sekizincisi bu yıl İstanbul’da düzenleniyor.

Türkiye’nin köklü yer hizmetleri şirketi Havaş’ın sponsorluğunda bu yıl kapılarını İstanbul’da açan IATA Uluslararası Yer Hizmetleri Konferansı (IGHC Ground Handling Conference), havacılık sektörü temsilcilerini bir araya getiriyor.

Istanbul Hilton Bomonti Hotel’de gerçekleştirilen etkinliğe, 800’den fazla kişi katılıyor.

26 – 29 Nisan 2015 tarihleri arasında düzenlenen ve İstanbul’un ikinci kez ev sahipliği yaptığı konferans, katılımcı sayısı bakımından tüm zamanların rekoru niteliğinde.

Bu yılki konferans, “Hizmet ve maliyetin kesiştiği noktada değer yaratmak” başlığı altında düzenleniyor.

Türkiye’de sadece Havaş tarafından eğitimlerde kullanılan push-back simülasyon aracıyla katılımcılara farklı bir deneyim sunan Havaş standı yoğun ilgi görüyor.

Konferansın ana salonunda, Havaş’ın yanı sıra TGS, Çelebi, Türk Hava Yolları, TAV Prime Class, Dnata, HP ve Inform gibi şirketlerin standları yer alıyor.

IGHC üyesi şirketler için iki kişilik ücretsiz giriş imkânı sağlanırken, diğer katılımcılar için kişi başına 1.500 ilâ 2.000 USD arasında değişen tutarda ödeme yapmak gerekiyor.

Konferansın oldukça yoğun bir programı var.

Seminer ve panellerin yanı sıra, bir çok çalışma grubuyla, sektörün temsilcileri birbirlerini daha yakından tanıma fırsatı buluyor.

Bazı önde gelen yer hizmetleri firmalarının otel içerisinde ayrı birer toplantı odaları bulunuyor.

Bu mekânlarda daha yakın bir biçimde iletişim kurmak ve önemli işbirliklerinin temellerini atmak mümkün.

 

IATA_Ground Handling Conference_Istanbul_2015_002

IATA_Ground Handling Conference_Istanbul_2015

IATA_Ground Handling Conference_Istanbul_2015

IATA_Ground Handling Conference_Istanbul_2015_005