THY_Turkish Airlines_Airbus A330_Economy Class_2012

Uçakta Kolçak Savaşlarına Son Verecek İlginç Bir İcat

Business Class’ta seyahat ediyorsanız mesele yok.

Ama uçakla seyahat edenlerin neredeyse %95’i Economy Class yolcusu.

Bu çerçevede düşünüldüğünde, özellikle doluluk oranı yüksek seferlerde, Economy Class’ta ortaya çıkan kadim bir problemin varlığı yadsınamaz:

Kolçak savaşları!

Üçlü veya dörtlü Economy Class koltuklarında yaşanması bu kaçınılmaz mücadele, yolculardan bir tanesi pes edinceye kadar devam eder.

THY_Turkish Airlines_Airbus A330_Economy Class_2012

Aslında uçakla seyahatin raconuna bakarsak, üçlü koltukta cam kenarı ve koridor tarafında oturan yolcuların, orta koltukta oturana anlayış göstermesi beklenir.

Zira orta koltuk yolcusu zaten yeterince zor durumdadır ve en azından kollarını, kolçakların üzerine rahatça dayamasına izin verilmelidir.

Ama maalesef herkes böyle bir inceliği düşünemeyebiliyor.

Uçakta Kolçak Savaşlarına Son Verecek İcat

Japon kâğıt katlama sanatı Origami‘den esinlenerek geliştirilen ve Soarigami adı verilen yeni bir ürün, kolçak savaşlarını sona erdirmeyi vaat ediyor.

30 USD civarında bir fiyatla, 2015 yılının başlarında piyasaya sürülmesi beklenen bu inovatif ürünle birlikte, ortaklaşa kullanılması gereken kolçaklar, aynı anda her iki yolcunun faydalanabileceği bir şekle bürünüyor.

Tasarımı Focus Product Design tarafından geliştirilen Soarigami’nin yolculardan alacağı geribildirim, yolculuğu kolaylaştıran buna benzer inovatif ürünlerin belki de önünü açacak.

Şu an için ön sipariş verilebilen Soarigami ile, uçak yolculuklarında yaşanan kolçak savaşlarını bitirebilirsiniz.

Tek yapmanız gereken, bu basit zamazingoyu yanınızda taşımak ve koltuğa yerleşirken, kolçakların üzerine güzelce yerleştirmek.

Bakalım bu ilginç icat, tutacak mı?

gadget-to-divide-and-conquer-an-airplane-armrrest_ucak_kolcak_002

gadget-to-divide-and-conquer-an-airplane-armrrest_ucak_kolcak_002

gadget-to-divide-and-conquer-an-airplane-armrrest_ucak_kolcak_002


Posted

in