THY_Turkish Airlines_Istanbul_Arrival Lounge_002

THY’den Business Class Yolcularına Bir Kolaylık Daha

THY_Turkish Airlines_Istanbul_Arrival Lounge_002Türk Hava Yolları (THY), bu sabah saatlerinde yapılan açılışla, yolcularına yönelik yeni ve önemli bir hizmete imza attı.

Uçuş esnasında sunmuş olduğu ikram ve konfor ürünleri ile başarısı adeta tescillenmiş olan THY, uçuş sonrasında da yolcularını yalnız bırakmıyor.

İstanbul Atatürk Havalimanı (AHL) dış hatlar geliş terminalinde açılan yeni yolcu salonu, THY’nin, müşteri memnuniyeti odaklı farklı ve yeni hizmetler geliştirme prensibiyle yolcularına hizmet verme yönündeki yeni bir adım olarak dikkatleri çekiyor.

“İstanbul Lounge Arrival” adı verilen yeni salon aynı zamanda, AHL’nin geliş katında hizmet veren ilk yolcu salonu ünvanını da kazandı.

THY_Turkish Airlines_Istanbul_Arrival LoungeYolculara, uçuş sonrası dinlenmeleri için konforlu bir ortam sağlamaya yönelik 250m2’lik alan üzerine inşa edilen salonda, 38 kişilik oturma kapasitesi mevcut.

Turkish DO&CO tarafından hazırlanan lezzetli ikramların yolcuların beğenisine sunulduğu İstanbul Lounge Arrival’da ayrıca, duş kabini içeren dinlenme alanları, giysi değişim odası ve görevli bir personelin yolculardan gelebilecek ütü talebi üzerine ücretsiz olarak giysilerini ütülediği bir ütü odası bulunuyor.

Yerel saat ile her gün, 05:00 – 12:30 saat aralığında yolcu alımı gerçekleştirilecek İstanbul Lounge Arrival, 05:00 – 13:00 saatleri arasında hizmet verecek.

Salonda yerli/yabancı gazete ve dergiler, kablosuz internet bağlantısı, LCD televizyonlar ve yolcuların elektronik cihazları için şarj noktaları da yer alıyor.

THY_Turkish Airlines_Istanbul_Arrival Lounge_map_krokiTHY ve Istanbul Lounge Arrival

Bugün hizmete giren salondan sadece, aynı gün içerisinde bir THY dış hat uçuşuyla İstanbul’a gelen Business Class yolcuları ve diğer kabin sınıflarında seyahat eden Elite Plus üyesi yolcular faydalanabilecek.

İstanbul Lounge Arrival, yandaki krokiden de görüleceği üzere, AHL dış hatlar geliş katında, hava tarafından kara tarafına geçildikten sonra, terminal binasından çıkmadan en sonda yer alıyor.

Özellikle sabah erken saatlerde İstanbul’a gelen ve hemen aynı gün içerisinde bir toplantısı olan kişiler için böyle bir imkân sunuluyor oluşu, son derece yerinde bir karar olarak dikkatleri çekiyor.

Böylece yolcular, kalacakları otele erken check-in yapmak zorunda kalmadan, bir yandan seyahatin yorgunluğunu üzerlerinden atarken, diğer yandan da toplantı öncesi kendilerini tazeleme fırsatı bulacaklar.