THY’nin Ramazan Mönüsünde Neler Var?

thy_ramazan_monu_ikramRamazan ayının özellikle son yıllarda yaz aylarına denk gelmeye başlamasıyla birlikte, uçuş esnasında yolcuların beğenisine sunulan ikram mönüleri ayrı bir önem kazanmaya başladı.

Havayolu 101 eğitim danışmanımız, geçtiğimiz hafta içerisinde Erzurum’a gerçekleştirdiği bir ziyarette Türk Hava Yolları‘nı (THY) tercih etti.

Her zaman zengin ikram mönüleriyle bildiğimiz THY, bizleri yine yanıltmadı.

Mönü kartlarına eklenmiş ve isteyen yolcuların kolayca yırtarak Ramazan boyunca yanında taşıyabileceği, Anadolu’nun bir çok kentine ait sahur ve iftar saatlerinin yer aldığı mini imsâkiye de iyi düşünülmüş bir ayrıntı olarak dikkat çekti.

Ramazan’da Business Class

Erzurum hattında THY tarafından sunulan zengin business class mönüsü yolcular tarafından bir hayli beğenildi.

Hatırlanacağı üzere, bundan dört-beş sene kadar önce Do&Co ile yaptığı ortaklığın ardından, uçuş esnasında yolcularına sunduğu ikram kalitesinde gözle görülür bir yükseliş ivmesi yakalayan THY, 2010 yılı Skytrax değerlendirmesinde “En İyi Economy Class İkramı” ödülünü kazanmıştı.

Turkish Do&Co firmasının uçuş esnası ikram mönülerinde yer alan The Gourmet Entertainment Company sloganını bu vesileyle bir kez daha hatırlatalım.

thy_ramazan_monu_ikramİşte TK2707 uçuş numaralı seferdeki, Ramazan’a özel THY business class mönüsü:

– Peynir ve Zeytin çeşitleri

– Tereyağı

– Kiraz Domates

– Baharatlı Izgara Tavuk Göğüs

– Hurma

– Bal

– Domates

– Salatalık

– Kaymaklı Ekmek Kadayıfı

– Taze ekmek çeşitleri

– Kahve veya Çay

Comments

One response to “THY’nin Ramazan Mönüsünde Neler Var?”