THY_Travellence_otomobil_havayolu

THY ile Travellence, Business Class’ı Yere İndirdi

THY_Travellence_otomobil_havayoluTürk Hava Yolları’nın (THY) sık uçan yolcu programı Miles&Smiles tarafından gönderilen ve 1 Haziran 2012 günü akşam saatlerinde posta kutumuza ulaşan bir mesaj, “Gülümseyin, Travellence Artık Hizmetinizde” başlığını taşıyordu.

Farklı bir çok kategoride onlarca program birlikteliği bulunan Miles&Smiles’ın bu en yeni iş ortağı Travellence ile, THY yolcularının konforunun bir adım öteye taşınması amaçlanıyor.

THY ile Travellence, Business Class’ı Yere İndirdi

Travellence, İstanbul’da, Miles&Smiles üyelerine ayrıcalıklı havalimanı transfer hizmeti sunmaya başladı.

Bu hizmeti tercih eden yolcular, havalimanındaki karşılamanın hemen ardından kendilerini bekleyen otomobile yönlendirilecek ve uçak konforunu yerde de yaşamaya devam etmeleri sağlanacak.

Yabancı dil bilen özel eğitimli bir sürücü tarafından kullanılacak araçlarda bulunan iPad’ler, yolculuğa ayrı bir renk katacak.

Böylece İstanbul’un artık herkes tarafından kanıksanmış yoğun ve bezdirici trafiğinde yolcular gitmek istedikleri yere yorulmadan ulaşabilecek.

Travellence’ın sunduğu havalimanı transfer hizmetini kullanan üyeler bu sayede ayrıca 1000 mil puanına kadar ödül kazanma fırsatını da yakalayacak.

Yeni BMW 3 serisi otomobillerin yanı sıra Mercedes’in S, E ve B serisi modelleri, bu hizmet kapsamında yolcuların beğenisine sunulacak.

Travellence tarafından İstanbul Atatürk Havalimanı için açıklanan, KDV hariç, tek yön transfer ücretleri şu şekilde:

Mercedes S-Serisi: €110 (Avrupa Yakası) – €125 (Anadolu Yakası)

Mercedes E-Serisi: €55 (Avrupa Yakası) – €65 (Anadolu Yakası)

Yeni BMW 3-Serisi: €50 (Avrupa Yakası) – €55 (Anadolu Yakası)

Yeni Mercedes B-Serisi: €40 (Avrupa Yakası) – €45 (Anadolu Yakası)

Hemen ekleyelim; bu fiyatlara yukarıda belirttiğimiz özel sürücü ile akaryakıt gideri dahil.

S serisini tercih eden yolcular 1000, diğer serilerle seyahat edecekler ise 500 mil kazanacak.

Uygulama hakkında daha ayrıntılı bilgiye, Travellence’ın 0212 603 63 71 numaralı çağrı merkezinden ulaşmak mümkün.

Miles&Smiles’ın oto kiralama kategorisindeki diğer iş ortakları ise AVIS, Europcar, Budget, Hertz, Inter Limousine, National ve Sixt.

Travellence Hakkında:

Travellence, kurumsal ve bireysel VIP transfer ve Concierge hizmeti konusunda liderliği ele alıyor ve mükemmelliği tarzınızla bütünleştiriyor. Türk misafirperverliğini dünya standartlarında VIP hizmetlerle harmanlıyor ve kurumlara özel profesyonel yaklaşımla sunuyor.

Travellence, sunduğu araç seçenekleriyle her misafirini üst düzey konforla tanıştırıyor. Limuzinden makam aracına, 4×4 jeeplerden spor araçlara kadar geniş araç filosuyla Travellence, hayalinizdeki seyahat keyfini gerçeğe dönüştürüyor.

İsteğinize uygun donanımlı lüks araçların yanı sıra yabancı dil bilen, özel eğitimli sürücüleri ve çalışanları ile sizi mükemelliğin farklı boyutlarıyla tanıştırıyor.