THY_Miles_Smiles_kart

THY, Yeni Miles&Smiles Kartlarını Tanıttı

THY_Miles_Smiles_kartTürk Hava Yolları (THY), az önce düzenlenen bir basın toplantısı ile, geçtiğimiz hafta “The Freddie Awards” kapsamında iki ödül birden kazanan sık uçan yolcu programı Miles&Smiles’ın yeni kart tasarımlarını tanıttı.

Hatırlanacağı üzere Miles&Smiles, 1988’den beri Havayolu Özel Yolcu Programı alanının Oscar’ı kabul edilen Freddie Awards değerlendirmesinde Avrupa/Afrika bölgesinde hem “Yılın Özel Yolcu Programı”, hem de “En İyi Özel Yolcu Programı Kredi Kartı” kategorilerinde ipi göğüsleyen özel yolcu programı olmuştu.

Bu yılın başında Garanti Bankası ile olan anlaşmasını beş yıllığına daha uzatan THY, belki de yeni döneme giriş vesilesiyle, kart tasarımlarını yeniledi.

Yeni dönemde artık Garanti Bankası’nın “Shop&Miles” kartı olmayacak ve kendi sektörlerinin iki lider firmasının ortaklaşa yürüttükleri bu program sadece “Miles&Smiles” adı altında yaşayacak.

THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, THY Genel Müdürü Doç.Dr.Temel Kotil, Garanti Bankası Genel Müdürü Ergun Özen ve Garanti Ödeme Sistemleri Eşbaşkanı Mehmet Sezgin’in katılımıyla düzenlenen basın toplantısında, 1 Mayıs 2012 tarihi itibarıyla başlayan yeni dönem resmen tanıtılmış oldu.

2000 yılında kurulan THY Miles&Smiles programının üyeleri halen; kısa menzilli hatlarda en düşük mil değerlerinden, Star Alliance üyelerinin yardımıyla avantajlı bir ödül tablosundan ve bir sonraki ödül için mil puanlarını hızlı yükseltmelerine yardımcı olan aile üyelikli dört aşamalı bir elit programından yararlanıyor.